FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çeşme'nin meşhur lahmacunun fiyatını bile solladı! Uludağ'daki rakamları görenler tekrar tekrar baktı

Uludağ'daki bir restoranın fiyat listesi sosyal medyada gündem oldu. Fiyat listesinde, en ucuz yiyecekler 250 TL'den başlarken bir menemenin fiyatının da 400 lira olduğu görüldü.

Çeşme'nin meşhur lahmacunun fiyatını bile solladı! Uludağ'daki rakamları görenler tekrar tekrar baktı

Yeni yılla pek çok ürüne zam gelirken restoranlar da menülerdeki fiyatlarını güncelledi. Kış turizminin en önemli mekanlarından biri olan Uludağ’da fiyatlar cep yaktı. Uludağ'da menemen fiyatı Çeşme'deki lahmacun fiyatlarını solladı.

Menüde en ucuz yiyecek 250 TL ile mezeler oldu. En ucuz ana yemek 750 TL'den başlarken Skadi Kebap 3600 TL'den satılıyor. Menemen fiyatları da 400 TL olurken mekanda tost yemek isteyenler de 500 TL ödüyor.

GD8rSaSW0AA3r3O

Uzman Dr. Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabından listeyi paylaşarak,"Uludağ’da yemek fiyatları.. Korkunç gerçekten. Bu esnafçılık falan değil, bildiğin fırsatçılık! Bir menemen nasıl 400 lira olur aklım almıyor. Gitmeyin şuralara ya. Biriktirin paranızı yurtdışına gidin, en azından dünyayı görmüş olursunuz." ifadesini kullandı.

GD9zeueX0AAt628

Uludağ'daki fiyatlar sosyal medyanın gündemindeyken Kocaeli Kartepe kayak merkezinde de bir porsiyon sütlacın 400 TL olması dikkat çekti.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler