FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CUMHURİYET BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ 2023: 5000 TL Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, kimler alamayacak?

Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihi hakkında yeni bir son dakika açıklaması olup olmadığını öğrenmek isteyenler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) oldukça yoğun bir gündemi var. Genel Kurul'da, çalışmayan emekliye 5000 TL ikramiyeyi de içeren Torba Kanun teklifi de görüşülecek. Peki, 5000 TL Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kimler Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi alamayacak?

CUMHURİYET BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ 2023: 5000 TL Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, kimler alamayacak?

Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihi günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. EYT'lilerin ise 5000 TL Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde yararlanıp yararlanamayacağı araştırılıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihi ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

t1

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ödemesinin kasım ayının ilk yarısında hesaplara yatırılması bekleniyor.

t3

CUMHURİYET BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ KİMLERE VERİLECEK?

5 bin TL emekli bayram ikramiyesi Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur'lulara ödenecek.

t4

EYT'LİLER CUMHURİYET BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ALACAK MI?

SSK, Bağkur ve memur emeklileri 5000 TL emekli ikramiyesini alacaklar. EYT'liler de emekli ikramiyesi alabilecek. Emekli olup çalışanlara emekli ikramiyesi verilmeyecek.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler