FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deprem sonrası İstanbul'da okullar tatil mi? Hangi şehirlerde okullar tatil edildi? Zonguldak, Düzce, Bolu, Kocaeli ve Sakarya'da son durum!

Düzce depremi sonrası art arda son dakika açıklamaları yapıldı. Bugün sabah saat 04.08 sıralarında Düzce'nin Gökyaka ilçesinde gerçekleşen 5.9 şiddetindeki deprem İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa ve İzmir'den de hissedildi. Çok sayıda vatandaş panik içinde kendini dışarı attı. Düzce depremi sonrası valiliklerden art arda açıklamalar geldi. Peki, İstanbul'da okullar tatil mi? Hangi şehirlerde okullar tatil edildi? İşte 23 Kasım Çarşamba günü okullarda son durum...

Deprem sonrası İstanbul'da okullar tatil mi? Hangi şehirlerde okullar tatil edildi? Zonguldak, Düzce, Bolu, Kocaeli ve Sakarya'da son durum!

Düzce'de bugün gerçekleşen 5.9'luk deprem sonrası Zonguldak, Düzce, Bolu, Kocaeli ve Sakarya'dan art arda açıklamada bulunuldu. 5.9 büyüklüğündeki Düzce depreminin ardından Düzce, Bolu, Sakarya ile Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eğitime ara verildi. İşte 23 Kasım 2022 Çarşamba günü valiliklerden peş peşe yapılan 'okul tatili' açıklamaları...

DÜZCE'DE EĞİTİME 1 GÜN ARA

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada "İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir. Hepimize çok geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

SAKARYA VALİLİĞİ'NDEN DEPREM SONRASI FLAŞ AÇIKLAMA

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Düzce Gölyaka'da meydana gelen deprem nedeniyle kentte eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu.

BOLU'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Bolu'da okullar 1 gün tatil edildi.

Bollu Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Düzce Gölyaka merkezli ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim-öğretime ara verilmiştir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

ZONGULDAK EREĞLİ VE ALAPLI'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Bu üç ilin yanısıra Zonguldak Ereğli ve Alaplı'da da eğitime deprem nedeniyle bir gün ara verildi.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler