FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolar kuru düşüşte, işte dolar ne kadar? sorusunun yanıtı

Dolar kuru an be an değişiyor, takibi Mynet sayfalarından yapılabiliyor. Vatandaşlar günlük dolar kurunu merak ediyor.

Dolar kuru düşüşte, işte dolar ne kadar? sorusunun yanıtı

Dolar kuru değişimi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Günlük hayatı birçok yönden etkileyen, yatırımcıların ve dolarla alışveriş yapanların dakika dakika takip ettiği dolar kuru değişimi Mynet sayfalarından takip edilebiliyor. Mynet Finans sayfalarından canlı dolar kuru takibi yapmak mümkün. ABD doları / TL kuru 1 Mart 2016 tarihinde güne 2.95 TL seviyelerinden başladı. Dün gün içinde en yüksek 2.9920, en düşük 2.9560 seviyesini test eden dolar/TL kurunda bugün düşüş gözleniyor.

Dolar kuru ve döviz kuru fiyatları an itibariyle genel anlamda düşüş gösteriyor. 15:05 itibariyle ABD Doları 2.9453 TL’den alış ve 2.9563 satış fiyatlarından işlem görüyor. Euro’nun alış fiyatı 3.2049 satış fiyatı 3.2059 olarak piyasalarda.

DÖVİZ KURUNU CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Öte yandan dolardaki değer değişimlerinin yanı sıra bölgedeki jeopolitik gelişmeler de TL'nin seyrinde bir başka yön belirleyici olmayı sürdürüyor. TL coğrafi yakınlığın da etkisiyle Suriye kaynaklı jeopolitik riskler nedeniyle gelişmekte olan ülke para birimlerine göre zaman zaman negatif performans sergiliyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler