FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolar ve euro ne kadar oldu? (29 Mart Cuma güncel döviz fiyatları)

Merkez Bankası'nın ekonomik adımları ve swap faizlerindeki sert yükselişin ardından gerileyen dolar, bugün de dalgalı seyrini devam ettiriyor. Bugün (29 Mart Cuma) İstanbul serbest piyasada dolar 5,6467 liradan, avro 6,3571 liradanişlem görüyor. Güncel döviz fiyatları ve ekonomiyle ilgili son gelişmeler haberimizde.

Dolar ve euro ne kadar oldu? (29 Mart Cuma güncel döviz fiyatları)

Geçen Cuma yaşanan sert yükselişin ardından hafta boyu oynaklığın hiç azalmadığı dolar/TL, seçim öncesi son işlem gününde 5.63'ün üzerinde yer alıyor.

Dün kapanışı 5.5484'den yapan kur, bugün saat 17:01'de 5.6440/5.6540 seviyesinde bulundu.. Aynı saatte euro/TL 6.3560'dan işlem gördü.

Teknik açıdan dolar/TL'de 5,40'ın destek konumunda bulunduğunu söyleyen analistler, bu seviyenin altında kalıcılık sağlanması durumunda düşüşün ivme kazanabileceğini, 5,50'nin direnç olarak izleneceğini dile getirdi.

BERAT ALBAYRAK'TAN DÖVİZ AÇIKLAMASI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam NTV kanalında gündeme ve ekonomiye ilişkin soruları yanıtladı. Döviz ve Türk lirası hareketleriyle ilgili bir soru üzerine, Türkiye'de son dönemde ciddi bir spekülatif bilgi kirliliğine dayalı kur hareketlerinin olduğuna dikkati çeken Albayrak, muazzam dezenformasyona dayalı bir süreç yaşandığını vurguladı.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler