FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekliler dikkat! Bakan Işıkhan duyurdu: Bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan'da yatırılacak

Bakan Işıkhan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır." ifadelerine yer verdi. Bakan Işıkhan ayrıca hangi emeklinin hangi gün ikramiye alacağını da gün gün belirtti. İşte detaylar...

Emekliler dikkat! Bakan Işıkhan duyurdu: Bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan'da yatırılacak

Son dakika! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emeklileri yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Bakan Işıkhan bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan arasında yatırılacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Işıkhan hangi emeklinin hangi tarihte ikramiye alacağını da paylaştığı tabloyla belirtti.

Bakan Işıkhan'ın paylaşımı şu şekilde;

ÖDEME DETAYLARI

Buna göre, SSK kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 17 ve 18'i olanlara 2 Nisan, 19, 20, 21 ve 22'si olanlara 3 Nisan, 23, 24, 25 ve 26'sı olanlara 4 Nisan'da ikramiyeleri ödenecek.

iStock-1368925303

Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların tamamına 5 Nisan'da ödeme yapılacak.

Emekli Sandığı kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 1 ve 2'si olanlara 2 Nisan, 3, 4 ve 5'i olanlara ise 3 ile 5 Nisan arasında ikramiyeleri ödenecek.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler