FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En uygun bayram kredisi veren bankalar hangisi? 2020 Kurban Bayramı kredisi veren bankalar listesi!

Kurban Bayramı'nda tatile ya da memleketine gitmek isteyen ve bayram kredisi çekmek isteyen vatandaşlara müjde! Bankalar bayram kredilerini açıkladı. En uygun bayram kredisini hangi banka verecek? İşte 2020 En uygun Kurban Bayramı kredisi veren bankaların listesi!

En uygun bayram kredisi veren bankalar hangisi? 2020 Kurban Bayramı kredisi veren bankalar listesi!

Koronavirüsten dolayı uzun dönem evde kalan vatandaşlar dört gözle Kurban Bayramı tatilinin geleceği günü beklemeye başladı. Uzun zaman sonra tatil yapmak, memleketine gitmek ve biraz nefes almak isteyenler en uygun bayram kredileri hangisi araştırmalarına başladı.

En uygun bayram kredilerini veren bankalar

Bayramda kredi çekmek isteyen vatandaşların merakla beklediği haber geldi. Bankalar 2020 Kurban Bayramı'nda verecekleri bayram kredilerini açıkladı. İhtiyaç duyanlar için 60 aya kadar vade farkı ile bayram kredisi veren bankalar da var, kişiye özel kredi imkanı sağlayan bankalar da. Bazı bankalar ise müşterilerine özel hizmet sağlayarak ertelemeli bayram kredisi imkanı tanıdı. İşte Kurban Bayramı'nda bankaların vereceği en uygun bayram kredileri!

Vakıfbank kurban bayramı kredisi!

Vakıfbank'ın bayram kredi faiz oranı nasıl? vakifbank bayram kredi faiz oranını aylık yüzde 0.86 oranlarıyla başlattığını duyurdu. Vakıfbank bayram kredisi vade farkını ise maksimum 60 ay olarak belirledi. Ayrıca, esnek ödeme seçenekleri de sunan Vakıfbank, bayram kredisindeki esnek ödeme kampanyasını; kamu peroneli, özel sektör çalışanları ve emeklilere de tanıyacak.

TEB bayram kredisi

Kurban Bayramı kredisini açıklayan TEB, bu yıl bayram kredi faiz oranını aylık yüzde 0.89'dan başlattı. TEB 2020 Kurban Bayramı kredisi için vade seçeneğini de 36 ay olarak belirledi. TEB'in bayram kredisi faiz oranları ve vade süresi kişiye özel uygulanacağı, kredi notuna göre değişiklik yapılacağı açıklandı.

Şekerbank bayram kredisi

Kurban Bayramı için bayram kredisi kampanyasına katılan bankalardan birisi de Şekerbank oldu. Şekerbank bayram kredisinin faiz oranını ise aylık yüzde 0.75 olarak belirledi. Şekerbank bayram kredilerinde maksimum faiz oranını 60 ay olarak belirlerken, müşterilerine bayram kredisi için 3 aya kadar taksit erteleme imkanı sunuyor.

İş Bankası bayram kredisi

İş Bankası bayram kredi faiz oranları nasıl diye merak edip araştıran vatandaşlar için İş Bankası’ndan yanıt geldi. Kişiye özel bayram kredisi vereceğini belirten İş Bankası; bayram kredilerinde 3 ay ertelemeli ve 60 aya kadar vade süresi sunuyor. Ayrıca İş Bnakası 2020 Kurban Bayramı kredisi olarak 50 bin TL'ye kadar bayram kredisi vereceğini açıkladı.

QNB Finansbank bayram kredisi

QNB Finansbank, 60 aya varan vade seçenekleri ile aylık yüzde 0,84'ten başlayan faiz oranlarıyla 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Yapıkredi bayram kredisi

Yapı Kredi ise bayram kredisi kampanyası kapsamında kredi kullanan müşterilerine 3 ay erteleme imkanı sunuyor.
Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, şunları kaydetti: Yapı Kredi olarak, 3 aya varan ertelemeli ödeme seçenekleriyle sunduğumuz taşıt kredisi ve aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisinin yanı sıra Kurban Bayramı'nda da 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisiyle müşterilerimizin yanındayız.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler