FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? 2022 kasım ayı enflasyon rakamları için gözler TÜİK' e çevrildi!

Milyonların gözleri, TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) tarafından yapılması beklenen kasım ayı enflasyon oranlarına çevrildi. Kasım ayı enflasyon rakamlarının belli olmasıyla, 5 aylık enflasyon verileri de belli olmuş olacak. Enflasyon verileri netleştiğinde milyonların maaşı da belirlenecek. Peki enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte TÜİK tarafından yapılması beklenen kasım ayı enflasyon rakamlarının tarihi ve saati...

Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? 2022 kasım ayı enflasyon rakamları için gözler TÜİK' e çevrildi!

TÜİK enflasyon verileri bekleniyor. Altı aylık enflasyon verileri belli olduğunda asgari ücret, emekli ve memur maaşı, yardım ödemeleri gibi birçok maaşın tutarı değişecek. Kasım ayı enflasyonunun belli olmasının ardından gözler, aralık ayı enflasyon rakamlarına çevrilecek. Peki enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Gözler TÜİK kasım ayı enflasyon rakamlarına çevrildi. İşte detaylar...

ENFLASYON RAKAMLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK, SAAT KAÇTA?

Kasım ayı enflasyon oranı, bugün (5 Aralık Pazartesi) saat 10.00'da açıklanacak. Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla, milyonların maaşına yapılacak zam oranı netlik kazanacak.

Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? Gözler TÜİK kasım ayı enflasyon rakamlarına çevrildi!

4 AYLIK ENFLASYON VERİSİ

4 aylık zam oranı belli oldu. 4 aylık SSK ve Bağ-Kur emekli zammı oranı yüzde 10.45 oldu.

Temmuz ayında TÜFE'de aylık değişim yüzde 2.37, ağustos ayında TÜFE'de aylık değişim yüzde 1.46 oldu. Eylül ayında TÜFE'de aylık değişim yüzde 3.08, ekim ayında ise yüzde 3.54 oldu.

ENFLASYON BEKLENTİSİ NE YÖNDE?

Yarın açıklanması beklenen enflasyon oranlarına ilişkin beklenti anketi tamamlandı. 17 ekonomistin katılımıyla sonuçlanan ankette, kasım ayı enflasyon beklentisi ortalaması yüzde 3,10 oldu. Ankette en düşük yüzde 1,90 en yüksek yüzde 3,82 aralığında yer aldı.

Anlık Borsa


En Çok Aranan Haberler