FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Esnafa destek paketi şartları nelerdir, nasıl başvurulur? Esnafa destek paketi 50 milyar TL ilave ile 150 milyar TL'ye çıkarıldı!

Esnafa destek paketi ile ilgili son dakika açıklaması geçtiğimiz gün "Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Esnafa destek paketinin büyüklüğünü 150 milyar TL'ye çıkardıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuya ilişkin detayları da aktardı. Peki, Esnafa destek paketi şartları nelerdir, nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Esnafa destek paketi şartları nelerdir, nasıl başvurulur? Esnafa destek paketi 50 milyar TL ilave ile 150 milyar TL'ye çıkarıldı!

Esnafa destek paketi kredi üst limiti 150 milyar TL'ye çıkarıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuya ilişkin detayları geçtiğimiz gün canlı yayında aktardı. Çok sayıda vatandaş konuya dair araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, esnafa destek paketi şartları nelerdir? Esnafa destek paketine nasıl başvurulur? İşte detaylar...

par

ESNAFA DESTEK PAKETİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın 100 milyar TL'lik esnaf kredi destekleri 150 milyar TL’ye yükseltildi.

Halkbank ile 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla istifade edilebilecek 150 milyar TL'lik esnafa destek paketi kredi kampanyasına; Esnaf ve sanatkarlar Odası ve Siciline kayıtlı faal esnaf ve sanatkarlar başvurabilecek.

ESNAFA DESTEK PAKETİNE NASIL BAŞVURULUR?

ESnafa destek paketine başvuru işlemi son derece kolaydır.

Esnaf ve sanatkarlar, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) ortağı ise kooperatifleri aracılığıyla, kooperatif ortağı değiller ise yetkili Şubelerimiz üzerinden kredi başvurularını yapacaklar.

Başvuru için kimlik belgesi, Esnaf Oda kayıt belgesi ve vergi levhası örneğini iletilecek.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler