FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evde bakım maaşı yatan iller listesi açıklandı mı? 18 Ağustos 2022 evde bakım maaşı hesaplara yattı mı, ödemeler ne zaman yapılacak?

Evde bakım maaşı yatan iller 18 Ağustos 2022 Perşembe günü, yani haftanın dördüncü gününde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Bilindiği üzere Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün başvuruda bulunan engelli vatandaşlar ile ailelerine yaptığı evde bakım parası ödemeleri her ay hesaplara yatıyor. Peki Evde bakım maaşı yatan iller listesi açıklandı mı? 18 Ağustos 2022 evde bakım maaşı hesaplara yattı mı, ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Evde bakım maaşı yatan iller listesi açıklandı mı? 18 Ağustos 2022 evde bakım maaşı hesaplara yattı mı, ödemeler ne zaman yapılacak?

Evde bakım maaşı yattı mı sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kısa mesaj ya da e-Devlet'ten evde bakım parası sorgulaması yapılabiliyor. Peki Evde bakım maaşı yatan iller listesi açıklandı mı? 18 Ağustos 2022 evde bakım maaşı hesaplara yattı mı, ödemeler ne zaman yapılacak?

1

EVDE BAKIM MAAŞI YATTI MI?

Evde bakım maaşı yatan iller listesi merak konusu oldu.

Evde bakım maaşları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ayın 15’i ile 31’i arasında hesaplara yatırılıyor.

Evde bakım maaşı bakiye takibi SMS yolu ile de gerçekleştirilebilir. Maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne "BAKIYE" yazıp, 4747'e SMS atarak sorgulamayı gerçekleştirebilirsiniz.

3

Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir. Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini yapabiliyor.

2

EVDE BAKIM MAAŞI NE KADAR OLDU?

Yaşlılık, evde bakım ve engelli maaşlarına yapılacak zam oranı, asgari ücret zammıyla birlikte belli oldu. Evde bakım maaşı 2706'dan 3340'a yükseldi.

5

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler