FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

EYT'de yeni gelişme! Yıl sonunu işaret etti... "Vakti zamanı gelince açıklanacak"

Milyonlarca kişi EYT'den gelecek son dakika haberlerini yakından takip ediyor. EYT'de hangi formülün kullanılacağı merak konusu olurken milyonları ilgilendiren açıklama geldi. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı bir televizyon programında "Bu yıl sonu itibarıyla bu konuda (EYT) açıklama yapılır. Vatandaşın gündeminde olup da AK Parti'nin gündeminde olmayan hiçbir şey yoktur. Bakanlığımız vakti zamanı gelince EYT konusunda açıklamasını yapacaktır" ifadelerini kullandı.

EYT'de yeni gelişme! Yıl sonunu işaret etti... "Vakti zamanı gelince açıklanacak"

Milyonlarca vatandaş EYT ile ilgili son gelişmeleri yakın takip etmeye devam ediyor. Son olarak AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan dikkat çeken bir açıklama geldi.

YIL SONUNA DİKKATİ ÇEKTİ

EYT ile ilgili olarak ilgili bakanlığın çalıştığını aktaran Kurtulmuş, "Bu yıl sonu itibarıyla konuyla ilgili açıklama yapılır. Vatandaşın gündeminde olup da AK Parti'nin, hükümetin gündeminde olmayan bir konu düşünülemez. EYT uzunca bir süredir çalışılan bir konudur, bakanlık vakti zamanı geldiğinde gerekli açıklamayı yapacaktır." şeklinde konuştu.

Sözleşmeli personelin kadroya alınmasıyla ilgili çalışmaların da devam ettiğini dile getiren Kurtulmuş, vatandaşların konuştuğu her konunun AK Parti'nin gündeminde yer aldığını söyledi.

BRE

"HERKESİN MUTLU OLACAĞI BİR ASGARİ ÜCRET DÜZENLEMESİ OLACAK"

Vatandaşın hayat pahalılığı karşısında zorluk çektiğinin farkında olduklarını belirten Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Bunu hafifletecek, hayat kalitesini yükseltecek tedbirleri almaya devam ediyoruz. Başından itibaren hemen her hafta Bakanlar Kurulu'ndan sonra Cumhurbaşkanımız, vatandaşlarımızın alım gücünü artıracak müjdeleri açıklamaya başladı. Bu yıl sonu itibarıyla herkesin mutlu olacağı bir asgari ücret düzenlemesi olacak. Memur ve işçi emeklilerinin maaşlarında da çok ciddi iyileştirmeler olacak. Enflasyonun altında kalmayacak bir düzenleneme olacak ki vatandaşımızın yükünü hafifletelim."

Numan Kurtulmuş, enflasyon ve hayat pahalılığına ilişkin, "Bunun nasıl giderileceği konusunda eldeki bütün imkanlarla her gün bir şeyler yapılıyor. Türkiye enflasyon ile mücadeleyi ana mücadele alanlarından biri olarak görüyor. Büyüme sürdüğü sürece bunun vatandaşın günlük yaşamına olumlu etkisi olacaktır. Ekonomi dinamik bir süreçtir, tek bir rakam üzerinden konuşulmaz. Büyük Türkiye hedefimizin en önemli unsurlarındın birisi olarak asgari yüzde 5'lik büyüme mecburiyetimiz vardır." dedi. (AA)

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler