FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

EYT'de yaş sınırı kaç olacak? EYT ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası açıklama!

EYT (Emeklilikte yaşa takılanlar) ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere 12 Aralık Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT hakkında açıklamalar bekleniyor. Peki, EYT SON DAKİKA: EYT'de yaş sınırı kaç olacak? EYT kimleri kapsayacak? Cumhurbaşkanı'ndan Kabine sonrası açıklama...

EYT'de yaş sınırı kaç olacak? EYT ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 12 Aralık Pazartesi günü Kabine Toplantısı gerçekleşti. Toplantı sonrası kararları merakla bekleyen vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri de EYT oldu. Emeklilik hayali kuran milyonlarca vatandaşı ilgilendiren EYT (Emeklilikte yaşa takılanlar) konusu son dakika gelişmeleriyle beraber takip ediliyor. İşte EYT'de son durum...

EYT NE ZAMAN ÇIKACAK? AK PARTİ MECLİS TAKVİMİNİ AÇIKLADI

Milyonların merakla beklediği EYT konusuna dair AK Parti'den EYT takvimi ile ilgili açıklama geldi. Buna göre EYT düzenlemesi ile ilgili Meclis takvimi Ocak ayında başlayacak.

EYT'DE YAŞ SINIRI KAÇ OLACAK?

Kabine Toplantısında EYT konusuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki açıklamalarında ''Şu anda Vedat Bey ekibiyle birlikte çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl EYT ile asgari ücretin arka arkaya açıklandığı aylar olacak” demişti.

Bakan Nebati'den EYT açıklaması

Bu akşam devam eden bütçe görüşmelerinde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ''EYT ile ilgili çalışmayı da tüm paydaşların görüşlerini dikkate alarak, dikkatli bir biçimde yürüyoruz. Çalışmanın detaylarını Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından zamanı gelince açıklanacaktır.'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Sözlerime başlarken Kumluca ve Finike ilçelerinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz tüm kurumlarıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Turizmcilerle bir araya gelerek ülkemize yaptıkları katkılar için teşekkür ettim.

Bu hafta yurt içinde ve yurt dışında planladığımız çok sayıda programlarla milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

Bizim için cumhuriyetin 100. yılı demek istikbalimize yakışır eserlerle milletimizin karşısına çıkmak demek. 20 yılda ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetlerin cumhuriyetimizin ikinci asrına yatırım olarak görüyoruz. Enerjiden tarıma çok sayıda projemizi milletimizin emrine sunma tarihi olarak 2023'ü belirlememizin gerisinde böyle bir gerekçe var.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler