FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

FED faiz kararı toplantısı ne zaman, karar hangi gün açıklanacak? Küresel piyasaların merakla beklediği FED faiz kararı tarihi ve saati!

FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Amerika Birleik Devletleri Merkez Bankası faiz kararı öncesi önceki kapanışını 18,5725 TL'den yapan dolar, 18,5686 TL alış, 18,5765 TL satış fiyatından işlem görüyor. Merakla beklenen toplantı, ekim ayında yapılmayacak. Peki FED faiz toplantısı ne zaman yapılacak? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Ayrıntılar haberimizde...

FED faiz kararı toplantısı ne zaman, karar hangi gün açıklanacak? Küresel piyasaların merakla beklediği FED faiz kararı tarihi ve saati!

FED faiz toplantısından çıkacak FED faiz kararı merakla bekleniyor. FED faiz toplantısı bu yıl yedinci kez gerçekleştirilecek. Toplantıda alınan kararda çoğunlukla, faizlerin yükseltilmesi sonucuna varıldı. Peki FED faiz toplantısı ne zaman yapılacak? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

FED FAİZ TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

FED faiz toplantısı 1-2 Kasım tarihlerinde yapılacak.

FED faiz toplantısı ne zaman yapılacak? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak?

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

FED faiz toplantısında alınacak olan FED faiz kararının, 2 Kasım saat 21.00'da açıklanması bekleniyor.

KASIM AYI FED FAİZ BEKLENTİSİ

FED, 2022 içerisinde birçok kez faiz artırımı yaptı. Kasım ayında gerçekleştirilecek toplantıda da faiz artırımı yapılacağı öngörülüyor. Politika faizinin 75 baz puan artırılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Banka'nın aralık toplantısında ise faizleri 50 baz puan artırmasına yüzde 58 ile daha yüksek ihtimal veriyor.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler