FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, bugün mü? 75 baz puan faiz artırmasına kesin gözüyle bakılıyor!

FED toplantısı için geri sayım devam ediyor. Küresel piyasalar Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası'ndan yapılacak açıklamayı bekliyor. ABM Merkez Bankası'nın 75 baz puan faiz artırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bilindiği üzere ABD Merkez Bankası 2022'de gerçekleştirdiği tüm toplantılarında faiz artırımına gitmişti. Toplantıdan çıkacak karar, küresel piyasalara yön verecek. Peki, FED toplantısı ne zaman? İşte FED faiz kararı tarihi ve saati...

FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, bugün mü? 75 baz puan faiz artırmasına kesin gözüyle bakılıyor!

FED toplantısı ile ilgili haberler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası'nın Aralık itibarıyla faiz arttırım hızında frene basmaya başlaması ve faiz arttırımına yönelik daha ılımlı adımlar atacağı düşünülüyor. Peki, FED toplantısı ne zaman yapılacak? İşte FED faiz kararının açıklanacağı tarih...

FED FAİZ TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

FED faiz toplantısı 1-2 Kasım tarihlerinde yapılacak.

FED faiz toplantısı ne zaman yapılacak? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak?

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

FED faiz toplantısında alınacak olan FED faiz kararının, 2 Kasım saat 21.00'da açıklanması bekleniyor.

KASIM AYI FED FAİZ BEKLENTİSİ

FED, 2022 içerisinde birçok kez faiz artırımı yaptı. Kasım ayında gerçekleştirilecek toplantıda da faiz artırımı yapılacağı öngörülüyor. Politika faizinin 75 baz puan artırılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Banka'nın aralık toplantısında ise faizleri 50 baz puan artırmasına yüzde 58 ile daha yüksek ihtimal veriyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler