İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Aklama Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen fon soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında tutuklanan Muhammed Yarız ve Emre Tezmen’e ait olduğu tespit edilen 2 özel jet ile tutuklu Pusula Portföy Yönetimi patronu Serdar Turhan’a ait olduğu belirlenen lüks yata el konuldu.

Soruşturma çerçevesinde yapılan incelemelerde Muhammed Yarız ve Emre Tezmen’e ait olduğu belirlenen 2 özel jet hakkında el koyma kararı uygulandı.

Ayrıca tutuklu Pusula Portföy Yönetimi patronu Serdar Turhan’a ait olduğu tespit edilen "LORETA" isimli 2026 model lüks yata da el konuldu.

Soruşturma kapsamında el konulan 2 özel jet ile "LORETA" isimli lüks yatın toplam piyasa değerinin yaklaşık 1 milyar 800 milyon TL olduğu değerlendiriliyor.
Okuyucu Yorumları 12 yorum