FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Frankie Garage tüm Türkiye'ye yayılacak

4 yıldır Türkiye pazarında istikrarlı bir gelişme gösteren İtalyan çocuk ve genç giyim markası Frankie Garage franchising sistemi ile büyümeyi amaçlıyor.

Frankie Garage tüm Türkiye'ye yayılacak

Bovizza Franchising tarafından Türkiye’deki tüm bayilik faaliyetleri üstlenilen Frankie Garage’ın hedefinde ülke genelindeki tüm şehirler bulunuyor. 2013 yılı içinde 5 adet yeni mağazası açılması planlanan Frankie Garage’ın 2014 yılında toplam 12 mağaza ile hizmet vermesi amaçlanıyor.

Genç bir tasarım ekibi var
İtalya’nın başkenti Roma’da genç bir tasarım ekibi tarafından yaratılan Frankie Garage, her yıl ortalama yüzde 20 oranında büyüme sergileyen global bir çocuk ve genç giyim markasıdır. İtalya’da 400, tüm dünyada toplam 1600 satış noktası bulunmaktadır. 4 yıl içinde Türkiye’de birçok department store mağazaları dahil çeşitli noktalarda corner satışı yapan Frankie Garage, zaten tanınmış bir marka olmasının verdiği avantajla yeni yatırımcılarıyla bir araya gelerek büyümeyi hedefliyor. Bovizza Franchising tarafından Türkiye operasyonları üstlenilen marka, yatırımcılarına yüzde 60 kar oranı veriyor. Markanın öncelikli tercihini işlek caddeler ve önde gelen alışveriş merkezleri oluşturuyor.

Kurumsal çizginin devamı için destek
Bovizza Franchising tarafından lokasyon tespiti, dekorasyon konseptinin uygulanması, mağaza çalışanlarına açılış öncesi parakende ve satış eğitimi verilmesi, gibi konularda yatırımcılara hizmet veriliyor. Mağaza açılışı sonrasında da mağazalara sürekli ziyaret gerçekleştirerek kurumsal çizginin devamı için destek sağlanıyor. Bovizza Türkiye yöneticisi Adil Yıldırım bayilerde aranan genel özellikleri; işin takip edilmesi, markanın kriterlerine uyum sağlaması, dinamik bir yapı içinde yeni fikirler ortaya koyularak müşterilere yakın olması şeklinde özetliyor.
Frankie Garage’ın tüm mağazalarında uygulanan garaj konseptli dekorasyonu markanın kolleksiyonu ve hitap ettiği kitle ile müthiş bir uyum sergileyerek dikkat çekiyor.

600 parça model

Bu konsept çerçevesinde mağaza duvarlarında alet çantaları, tulumlar ve petrol varilleri gibi enteresan malzemeler kullanılıyor. Sadece çocuk koleksiyonunun sergilendiği mağazalarda ise küçükler için alışverişi daha keyifli, ebeveynler içinse daha kolay hale getirebilmek için “playstation” köşeleri bulunuyor. Frankie Garage’ın 0-16 yaşa hitap eden Çocuk koleksiyonu sezonda 600 parça modeli kapsarken ,16-30 yaşa hitap eden genç giyim koleksiyonu sezonda yaklaşık 900 farklı model içeriyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler