FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gazi maaşı ne kadar oldu? Gazi maaşlarna ne kadar zam yapıldı? Bakan Bilgin açıkladı!

Gazi maaşı ile ilgilidikkat çeken bir açıklamada bulunuldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasının ardından 'Gazi maaşı ne kadar?', 'Gazi maaşı 2023' gibi konular sorgulanıyor. Peki Gazi maaşı ne kadar oldu? Gazi maaşları arttırıldı mı? Bakan Bilgin'den açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Gazi maaşı ne kadar oldu? Gazi maaşlarna ne kadar zam yapıldı? Bakan Bilgin açıkladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin gazi aylıklarında da değişiklikler yapılacağını söyledi. TBMM'ye konuyla ilgili çalışma sunulduğunu belirten Bilgin, gazilere ödenen aylıkların arttırılacağını açıkladı. Peki Gazi maaşı ne kadar oldu? Gazi maaşları arttırıldı mı? İşte detaylar...

GAZİ MAAŞI NE KADAR OLDU?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Meclis'e sundukları çalışmada gazilere ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkardıklarını ve aylık farklılıklarını ortadan kaldırdıklarını açıkladı.

vergi-affi-basvurusu-icin-son-tarih-belli-oldu-vergi-affi-hangi-borclari-kapsayacak-100050-20230130

Bakan Bilgin açıklamayı resmi Twitter hesabından yaptı.

GAZİ MAAŞLARI ARTTIRILDI MI?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bir son dakika açıklaması yaparak gazi aylıklarının yükseltildiğini açıkladı.

ac1d63be-f19b-4671-956f-d59731a13d7c

Bilgin açıklamasında, "Meclise sunduğumuz çalışmayla; Gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz. Düzenlememizle Gazilerimiz arasındaki aylık farklılıklarını da ortadan kaldırıyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Devlettir ve vatana fedakarca hizmet etmiş Gazilerimizin yanındadır." ifadelerini kullandı.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler