FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Geçici işçiye kadro Resmi Gazete'de yayımlandı mı, ne zaman yayımlanır? Geçici işçiye kadro ne zaman verilecek? Komisyonda kabul edildi

Geçici işçiye kadroda son durum en düşük emekli maaşında artışı da kapsayan düzenlemenin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edilmesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çok sayıda vatandaş arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Peki, Geçici işçiye kadro Resmi Gazete'de yayımlandı mı, ne zaman yayımlanır? Geçici işçiye kadro ne zaman verilecek?

Geçici işçiye kadro Resmi Gazete'de yayımlandı mı, ne zaman yayımlanır? Geçici işçiye kadro ne zaman verilecek? Komisyonda kabul edildi

Geçici işçiye kadro ile ilgili detaylar merak edildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin daha önce yaptığı açıklamada, “Geçici işçiler sorununu çözmek üzere önemli bir adım attık. Çalışmayı Meclis'e intikal ettirdik” ifadelerini kullanmıştı. Geçici işçiye kadro ve en düşük emekli maaşında artışı da kapsayan düzenleme TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundan geçti.

Taşerona kadro Meclis'e ne zaman gelecek

GEÇİCİ İŞÇİYE KADRO ÇIKTI MI?

Geçici işçiye kadro ve en düşük emekli maaşında artış düzenlemesini içeren teklif, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, konya dair yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Geçici işçi çalıştırılan kurum ve kuruluşlardaki kadrolarda herhangi bir şekilde boşalma olduğu takdirde kurum ilan edecek. Kıdem sırasına göre; halen çalışan veya çalışma hakkı bulunan geçici işçilere öncelik vermekle birlikte onları kadrolu işçi haline dönüştürmüş olacak"

m1

GEÇİCİ İŞÇİYE KADRO RESMİ GAZETE'DE NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Geçici işçiye kadro düzenlemsi Meclis'ten geçtikten sonra Resmi Gazete'de yayımlanarak hayat geçecek. Konuyla ilgili gelişmelere haberlerimizde yer vereceğiz.

Taşerona kadro Meclis'e ne zaman gelecek

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler