FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çeyrek ve gram altın ne kadar? Uzman isimden 'gram altın' için kritik uyarı: "Son demler!"

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan önceki kapanışını 28.5861 TL 'den yapan dolar/TL kuru bugün 28.5815 TL alış fiyatından, 28.5909 TL satış fiyatından işlem görüyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altınının yaklaşık 40 TL geri çekilmesine ilişkin "son demler" değerlendirmesinde bulundu. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 13 Kasım 2023 Pazartesi günü çeyrek ve gram altın fiyatları...

Çeyrek ve gram altın ne kadar? Uzman isimden 'gram altın' için kritik uyarı: "Son demler!"

Altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak edildi. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada gram altına ilişkin uyardı. Uzman isim bugünü işaret etti. Öte yandan çeyrek ve gram altın fiyatı internette araştırılıyor. İşte 13 Kasım 2023 Pazartesi günü gram ve çeyrek altın fiyatlarında son durum...

İslam Memiş’ten yatırımcılara kritik açıklama! Dikkat edin dedi ve uyardı: Yükseliş devam edecek

Uzman isim, sosyal medya hesabında gram altınının yaklaşık 40 lira geri çekilmesiyle ilgili olarak “son demler” değerlendirmesinde bulundu.

Uzman isim paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Gram altın, 1.860’ın altına geriledi. Kalan yüzde 25 için 1.930 görülür umuduyla. Şu an gram tarafı 40 lira geriledi. Son demler.

Sokakta karşılaştığım herkes ‘borsaya girdim’ diyor. Hayırlısı olsun inşallah. Yatırımcı olmanın zorluklarını defalarca anlatıp duruyoruz. Nefis ile imtihan zor bir iş. ‘Hakkınızda hayırlısı olsun’ diyorum.

Kolay kazanan kolay harcar. Zor kazanan ise zor harcar. Ömür boyu harcadığın emeğin karşılığı bir kâğıt parçasıysa, o kâğıt parçasının da kıymetini bilmek gerek.

Eski dünyada bunlar önemli değildi. Yeni dünyada ise çok önemli. Dünya değişti, sen değiştin mi?”

a2

GRAM VE ÇEYREK ALTINDA SON DURUM (13 KASIM 2023)

Gram altın bugün 1.783,41 liradan alınıyor ve 1.783,74 liradan satılıyor.

Çeyrek altın 2.853,45 liradan alınıyor ve 2.916,41 liradan satılıyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler