FİNANS

HSBC'ye 5 ödül geldi

HSBC, dünyaca ünlü “Global Trade Review” dergisinin anketi sonucunda 5 ödül birden kazandı.

HSBC'ye 5 ödül geldi

HSBC, dünyaca ünlü “Global Trade Review” dergisinin okuyucu anketi sonucunda 5 ödül birden kazandı. “Euromoney” dergisi ise HSBC’yi “Dünyanın En İyi İşlem Bankası” seçti.

HSBC, dünyanın en önde gelen uluslararası ticaret finans dergisi olan “Global Trade Review”un (GTR) düzenlediği 2013 GTR okuyucu anketi sonucunda toplam 5 ödül alarak dış ticaret finansmanındaki liderliğini tescilledi. Okuyucuların katılımıyla gerçekleştirilen ankette HSBC; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin ve dünyanın en iyi ihracat finansmanı düzenleyicisi, (best export finance arranger in EMEA & Global) en iyi tedarik zinciri finansman bankası (best supply chain finance bank), en iyi faktoring kuruluşu (best factoring institution) ve en iyi uluslararası ticaret finansmanı bankası (best global trade finance bank) ödüllerini aldı.

HSBC ayrıca, dünyanın en etkili ve saygın uluslararası finans dergilerinden “Euromoney” tarafından verilen Mükemmellik Ödülleri’nin en prestijlilerinden biri olan “Dünyanın En İyi İşlem Bankası” (Best Transaction Banking House) ödülünün de sahibi oldu.

Canlı Borsa
YORUMLARI GÖR ( 0 )
Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler