FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İmamoğlu "Önemli duyurumuzdur" diyerek paylaştı! Kira desteği tutarını açıkladı: "Siz de başvurun"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un İstanbul'da eylül ayında başlayacak sosyal konut projesiyle ilgili açıklamasının hemen ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'ndan da dikkat çeken bir açıklama geldi. "İstanbullulara önemli duyurumuzdur" diyerek paylaştığı açıklamasında İmamoğlu, 3 bin 450 TL'lik kira desteği projesini duyurdu.

İmamoğlu "Önemli duyurumuzdur" diyerek paylaştı! Kira desteği tutarını açıkladı: "Siz de başvurun"

Bakan Kurum, bugün İstanbul'da yaptığı açıklamada eylül ya da ekim ayında yeni bir konut projesi kampanyasını başlatacaklarını duyurmuş, kira desteğinin ise yüzde 30 arttığını bildirmişti. Kurum'un açıklamasının üzerinden çok geçmeden İBB Başkanı İmamoğlu da sosyal medya hesabından 'kira desteği' açıklamasında bulundu.

thumbs_b_c_669a0d28fe092ee769042148938ae0f4

KİRA DESTEĞİNİN TUTARINI AÇIKLADI

İmamoğlu, Twitter hesabından "İstanbullulara önemli duyurumuzdur" notuyla paylaşım yaptı.

Paylaşımında, "Biz tespitleri yaptık, imar planlarını geçirdik." diyen İmamoğlu, riskli yapıların yenilenmesi için kira desteği verilmesi teklifini İBB Meclisi'ne getireceklerini ifade etti.

Hem kiracı hem de ev sahiplerinin riskli yapıları yenilemesi için verilmesi planlanan kira desteğinin 3 bin 450 TL olduğunu açıklayan İmamoğlu, "Siz de binanızı yenilemek için başvurun" diyerek paylaşımına başvuru linkini ekledi.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler