FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

INSTAGRAM, YOUTUBE ÇÖKTÜ MÜ, neden girilmiyor? Instagram, Youtube sorunu düzeldi mi? İstiklal Caddesi patlaması sonrası son durum!

Instagram ve Youtube’un neden açılmadığı 13 Kasım’da Instagram ve Youtube ile ilgili son dakika açıklamaları sonjrası vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz gün, İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama tüm ülkeyi yasa boğdu. Sosyal medya kullanıcıları Instagram ve Youtube hesaplarına ulaşamadıklarını dile getirdiler. Peki, Instagram, Youtube çöktü mü? Instagram, Youtube neden açılmıyor? İşte detaylar...

INSTAGRAM, YOUTUBE ÇÖKTÜ MÜ, neden girilmiyor? Instagram, Youtube sorunu düzeldi mi? İstiklal Caddesi patlaması sonrası son durum!

Instagram ve Youtube’da yaşanan problem sonrası birçok kişi internette araştırma yapmaya devam ediyor. Çok sayıda vatandaş sosyal paylaşım ağlarına ulaşımda sorun yaşadıklarını dile getirdiler. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Taksim'de meydana gelen patlama sonrası ortaya çıkan aykırı görüntülere ilişkin sosyal medya platformlarında bant daraltma uygulaması yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

INSTAGRAM, YOUTUBE NEDEN AÇILMIYOR, ÇÖKTÜ MÜ?

Instragram ve Youtube’ın neden açılmadığı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları açıklamalarda ulaşımda sorun yaşadıklarını dile getirdiler.
Henüz konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Downdetector verilerine göre internet erişim şikayetlerinde artış yaşandı.

internet1

internet2

BTK'DAN DUYURU

İHA'nın haberine göre, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Taksim'de meydana gelen patlama sonrası ortaya çıkan aykırı görüntülere ilişkin sosyal medya platformlarında bant daraltma uygulaması yapıldığını duyurdu.

Edinilen bilgiye göre, Taksim’de meydana gelen patlama sonrası ortaya çıkan basın etiğine aykırı görüntüler ve terör içerikleri için ilgili birimlerin talebi üzerine Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), tarafından ülke geneli sosyal medya platformları için bant daraltma uygulaması yapıldı.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler