FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

iPhone X ön sipariş ne zaman? İşte iPhone X Katar fiyatı

iPhone X fiyatı belli olduktan sonra net çıkış tarihi ortaya çıkmaya başladı. Apple'ın 12 Eylül'de basına duyurduğu iPhone X, fiyatı ile cep yakacak gibi görünüyor. Özellikle Türkiye'de vergilendirmelerle fiyatı 2'ye katlanarak artıyor. iPhone X'in ilk olarak satışa çıkacağı ülke, Katar. Peki iPhone X Katar fiyatı ne kadar? iPhone X ön sipariş ne zaman? İşte detaylar.

iPhone X ön sipariş ne zaman? İşte iPhone X Katar fiyatı

iPhone X, iPhone 8'lere nazaran daha az beğenilse de bu cihazın satış detayları şimdiden merak ediliyor. iPhone X ön siparişi, elektronik cihazların uygun fiyattan satıldığı Katar'da bir ay içerisinde gerçekleşecek ve avrupa'daki satış rakamına oranla 200 dolarlık bir fark var. iPhone X ön siparişi 27 Ekim Cuma günü, Katar, Suudi Arabistan, Bahreyn, Kuveyt'ten ön siparişe açılacak. iPhone X genel satış günü ise kasım ayında, standart iPhone piyasaya çıkış tarihine nazaran 1 ay sonrasında satışa sürülecek.

Böylelikle iPhone X ön sipariş ve genel satış günleri belli oldu. Daha da merak edilen bir detay ise; elektronik alışverişlerinde kullanıcıların uğrak ülkelerinden olan Katar'da, iPhone X fiyatı ne olacak?

iPHONE X FİYATI KATAR'DA AVRUPA ve ABD'YE NAZARAN DAHA UCUZ: İŞTE iPHONE X KATAR FİYATI

Kısaca iPhone'ların diğer bölgelerdeki satış rakamlarına bakarsak: 64GB bellekli iPhone X varyasyonu 999 dolar, 999 euro ve 1,579 AUD. 256GB iPhone X, 1,149 dolardan satışa sürülecek, AUD miktarı ise 1,829 dolar. ABD'li servis sağlayıcılar aylık 42 dolarlık taksitlerle iPhone X'i satışa sürecek. Gelelim iPhone X Katar fiyatına: 64GB'lık varyasyon AED/SAR 4099 olarak fiyatlandırıldı. ABD dolarına endekslenirse 1115.95 dolarlık bir etiket fiyatı var. Bununla birlikte 256 GB bellekli iPhone X fiyatı ise AED/SAR 4729 olarak etiketlendirildi, ABD doları olarak da 1,287.61 USD'lık bir fiyat biçilmiş. Bu fiyatlara bakılırsa, ABD'den satın alınabilecek iPhone X ile hemen hemen ortak bir satış rakamı ortaya çıkıyor. Bunun yanısıra; ABD'den iPhone X satın alacaklar için iPhone X kampanyaları zirve yapmış durumda. Özellikle operatörler 'upgrade program' ve diğer kampanyalarla aylık 40 dolarlık taksitlendirmelerle, iPhone X satışlarını gerçekleştirecekler.


Express


En Çok Aranan Haberler