FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İş dünyasından Dağlıca tepkisi

İş dünyası Dağlıca'da düzenlenen hain terör saldırısını kınadı.

İş dünyasından Dağlıca tepkisi

Dün Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırıya iş dünyası sert tepki gösterdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, saldırı sonrasında Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Hisarcıklıoğlu “Dağlıca’da şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozanları kahreylesin.” dedi. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ise Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Çok üzülüyorum, başımız sağolsun” dedi.

ITO’DAN AÇIKLAMA

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, “Geçmişteki örneklerde de gördüğümüz gibi hain terör örgütü ne zaman köşeye sıkışsa kalleşçe ve korkakça askerlerimizi arkadan vurmaktadır” ifadelerini kullandı.

Çağlar, Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, “Geçmişteki örneklerde de gördüğümüz gibi hain terör örgütü ne zaman köşeye sıkışsa kalleşçe ve korkakça askerlerimizi arkadan vurmaktadır” değerlendirmesinde bulundu.

MÜSİAD’DAN TAZİYE

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak, terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirtti.

ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİNDEN TEPKİ

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Hain saldırıları düzenleyenler şunu iyi bilmelidir ki birliğimize, beraberliğimize, bütünlüğümüze yönelik karanlık emellerine ulaşamayacaklar, kanlı hesaplarında başarılı olamayacaklar” ifadesini kullandı.

Bayraktar, Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şehit haberlerinin bütün milleti üzüntüye boğduğunu ve yürekleri dağladığını belirtti.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler