FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte 'Döviz kurları bugün ne kadar oldu?' sorusuna yanıt

Euro ve Dolar'daki çalkantılar ardından yatırımcılar, "Döviz kurları bugün ne kadar oldu?" sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte, Döviz kurlarına dair son gelişmeler!

İşte 'Döviz kurları bugün ne kadar oldu?' sorusuna yanıt

Çeşitli döviz türlerini kullanarak geleceğe yatırım yapan vatandaşlar; Dolar ne kadar oldu? Euro yükseldi mi? Serbest piyasada durum ne? gibi döviz kurlarıyla ilgili pek çok konuyu yakından takip ediyor. Vatandaşlar tarafından yatırım aracı olarak görülen döviz kuru özellikle de dolar ve euro büyük bir dikkatle takip edilmeye başlandı. Elektronik eşyaların döviz kuruna göre belirlenmesinin de vatandaşa etkisi büyük. Dolar kurundaki bu artış ya da azalışı ise Türkiye'nin ilk Türkçe portalı Mynet.com'un çatısı altındaki Mynet Finans'tan takip etmek oldukça kolay. Finans ve ekonomi haberlerini anlık olarak tarafsız ve doğru bir şekilde okuyucularına ulaştıran Mynet Finans'ta dolar kurunu da kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Doğru haber yayıncılığını ilke edinen ve kullanışlı tasarımıyla kullanıcıların memnuniyetini kazanan Mynet Finans'ta sadece döviz kuru takibini değil, tüm ülkelerin para birim değerlerini görüntüleyebilir ayrıca döviz, dolar ve euro hakkında bildirilen uzman görüşlerini okuyabilirsiniz. Bu sayede yatırımlarınızı daha dikkatli bir şekilde gerçekleştirip, adımlarınızı daha sağlam atabilirsiniz. Mynet Finans'taki döviz kuru sayfasından ABD Doları, Euro, İngiliz Sterlini, 100 Japon Yeni, İsviçre Frangı, Rus Rublesi, Çin Yuanı, Bahreyn Dinarı, Hindistan Rupisi, Meksika Pezosu, Bulgaristan Levası, Brezilya Reali, Yeni Zelenda Doları, Macaristan Forinti, Kanada Dolaru, İsrail Şekeli, Avustralya Doları, Birleşik Arap Emirlikleri Dirhemi, Kuveyt Dinarı, Suudi Arabistan Riyali, İsveç Kronu, Güney Afrika Rangı, Çek Korunası, Romanya Leyi, Polonya Zlotisi, Danimarka Kronu, Norveç Kronu'nu dakika dakika takip edebilirsiniz. Bunun yanında döviz kuru sayfasından tüm para birimlerinin paritelerini görüntüleyebilir, serbest piyasa, Merkez Bankası, çapraz kur, spot piyasalar, banka gişe fiyatları, döviz bürosu fiyatlarını finans sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Mynet Finans servisinden döviz kurunda yaşanan anlık gelişmeleri, düşüş ya da yükselişleri kolayca takip edebilir, 'Dolar güne nasıl başladı? sorusuna yanıt bulabilirsiniz. Öte yandan uzmanların döviz kuru hakkındaki görüşleri Mynet Finans'ta yer almaktadır. Döviz kuru takibinin yanı sıra borsa sayfasından canlı borsayı takip ederken, teknik analiz, seans istatistiği, endeksler, hisseleri şirket bilgileri, bilanço, temettü, değişimler,KAP konularında bilgiler alabilirsiniz. Böylece borsadaki hamlelerinize daha rahat yön verebilirsiniz.

Diğer yandan altın sayfamızda, Ons Altın, Gram Altın, Çeyrek Altın, Yarım Altın, Cumhuriyet Altını, Reşat Altın, Gremse Altın, Hamit Altın, Ata Altını, Beşli Altın, İkibuçuk Altın, Ziynet Altın, 14 Ayar Saf Altın Gram, 18 Ayar Saf Altın Gram, 22 Ayar Saf Altın Gram fiyatları takibini yapabilir, altın fiyatlarındaki son gelişmeleri anlık öğrenebilirsiniz.

Faiz sayfasından ise bankaların aylık ya da yıllık faizlerini öğrenebilir, ardından Kredi sayfasından banka kredileri hakkında bilgi edinebilirsiniz. İhtiyaç kredisi hesaplama, konut kredisi hesaplama, taşıt kredisi hesaplama, kredi alırken dikkat edilmesi gerekenler, kredi kampanyaları gibi konularda bilgi alabilir, kendinize en uygun krediyi bulabilirsiniz. Bu hizmetler tamamen ücretsizdir. Mynet Finans üyeliği karşılığında tüm bu hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

Mynet Finans'ta finans ve ekonomi konularında işinize yarayacak makaleleri okuyabilir, kıdem tazminatı, erken emeklilik, memur maaşları, konut kredileri, gibi konularda en güncel bilgileri bulabilirsiniz. Türkiye'nin ilk Türkçe portalı Mynet.com'un hizmetleri arasında yer alan Mynet Finans'ın yanı sıra Mynet.com çatısı altında yer alan Spor, Haber, Magazin, Kadın, Sinema, Hava Durumu, Mynet Tv, Nasıl Tv, Oyun, Vidobu gibi hizmetlerden yararlanarak hem bilgi alabilir, hem de zamanınızı değerlendirebilirsiniz.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler