FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte, 'Döviz kuru ne kadar' sorusuna en güncel yanıt

Seçimlerin ardından 'Döviz kuru ne kadar oldu?'en sık yanıt aranan sorulardan biri oldu. Mynet Finans sayfasından döviz kurunun günlük durumunu görüntüleyebilirsiniz.

İşte,  'Döviz kuru ne kadar' sorusuna en güncel yanıt

Günümüzde önemli yatırım araçlarından olan döviz kurlarının yakından takip edilmesi, vatandaşlara büyük avantaj sağlıyor. Euro ve dolar gibi yaygın olan döviz türleri aracılığıyla geleceğe yönelik yatırım yapan vatandaşlar; Euro ne durumda? Dolar ne kadar oldu? Serbest piyasada durum ne? gibi döviz kurlarını ilgilendiren pek çok soruya yanıt arıyor. Elektronik eşyaların, altın, araba fiyatlarının doğrudan döviz kurlarındaki duruma bağlı olması da vatandaşların döviz kurları ile daha fazla ilgilenmesini tetikliyor.

İktisadi bir mal niteliğinde olan döviz kurları, iktisadi bir mal niteliğindedir. Döviz piyasasına hakim olmak isteyen ve yatırımlarını çeşitleri risklerden korumak isteyen kişilerin gelişmeleri, en iyi şekilde takip etmesi gerekir. Finans ve ekonomi haberlerini anlık olarak tarafsız ve doğru bir şekilde okuyucularına ulaştıran Mynet Finans, internet kullanıcılarının bu takibi en iyi şekilde yapmasına olanak sağlamaktadır. Kişiler, en güncel döviz kurları verilerine sunan Mynet Finans Döviz sayfasından, döviz kurlarını takip etmenin yanı sıra döviz hesaplama işlemleri de yapılabilmektedir. Finans ve ekonomi alanındaki en son gelişmeleri okuyucularına ulaştıran Mynet Finans'ta, serbest piyasa döviz kurları kolayca incelenebilmektedir.

Yatırımlarından en iyi görünüşü almak veya ekonomi alanındaki gelişmeleri takip etmek isteyen kullanıcılar, Mynet Finans'ta sadece döviz kuru takibini değil; tüm ülkelerin para birim değerlerini görüntüleyebilir. Bütün bu ayrıcalıkların yanı sıra döviz kurları hakkında uzman görüşlerinden faydalanabilir. Mynet Finans'taki döviz kuru sayfasından başta; ABD Doları, Euro, İngiliz Sterlini olmak üzere 100 Japon Yeni, İsviçre Frangı, Rus Rublesi, Çin Yuanı, Bahreyn Dinarı, Hindistan Rupisi, Meksika Pezosu, Bulgaristan Levası, Brezilya Reali, Yeni Zelenda Doları, Macaristan Forinti, Kanada Dolaru, İsrail Şekeli, Avustralya Doları, Birleşik Arap Emirlikleri Dirhemi, Kuveyt Dinarı, Suudi Arabistan Riyali, İsveç Kronu, Güney Afrika Rangı, Çek Korunası, Romanya Leyi, Polonya Zlotisi, Danimarka Kronu, Norveç Kronu'nu dakika dakika takip edebilirsiniz. Bunun yanında döviz kuru sayfasından tüm para birimlerinin paritelerini görüntüleyebilir, serbest piyasa, Merkez Bankası, çapraz kur, spot piyasalar, banka gişe fiyatları, döviz bürosu fiyatlarını finans sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Mynet Finans sayfasından döviz kurlarındaki düşüş ya da yükselişleri, tüm ülkelerin para birim değerlerindeki değişimleri görebileceğiniz gibi güncel altın fiyatlarıyla ilgili bilgiler edinebilir; Ons Altın, Gram Altın, Çeyrek Altın, Yarım Altın, Cumhuriyet Altını, Reşat Altın, Gremse Altın, Hamit Altın, Ata Altını, Beşli Altın, İkibuçuk Altın, Ziynet Altın, 14 Ayar Saf Altın Gram, 18 Ayar Saf Altın Gram, 22 Ayar Saf Altın Gram fiyatları takibini yapabilir, altın fiyatlarındaki son gelişmeleri anlık öğrenebilirsiniz.

Borsa sayfasından ise canlı borsayı takip ederken, teknik analiz, seans istatistiği, endeksler, hisseleri şirket bilgileri, bilanço, temettü, değişimler,KAP konularında bilgiler alabilirsiniz. Böylece borsadaki hamlelerinize daha rahat yön verebilirsiniz.

Faiz sayfasından ise her bir bankanın ayrı ayrı aylık ya da yıllık faizlerini öğrenebilir, Kredi sayfasından bütçenize uygun banka kredileri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Konut kredisi hesaplama, İhtiyaç kredisi hesaplama, taşıt kredisi hesaplama, kredi alırken dikkat edilmesi gerekenler, kredi kampanyaları gibi konularda bilgi alabilir, kendinize en uygun krediyi bulabilirsiniz. Bu hizmetler tamamen ücretsizdir. Mynet Finans üyeliği karşılığında tüm bu hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.Finans ve ekonomi konularında işinize yarayacak makaleleri okuyabilir; kıdem tazminatı, erken emeklilik, memur maaşları, konut kredileri, gibi ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda gelişmeleri takip edebilirsiniz. Türkiye'nin ilk Türkçe portalı Mynet.com'un hizmetleri arasında yer alan Mynet Finans'ın yanı sıra Mynet.com çatısı altında yer alan Spor, Haber, Magazin, Kadın, Sinema, Hava Durumu, Mynet Tv, Nasıl Tv, Oyun, Vidobu gibi hizmetlerden yararlanarak hem bilgi alabilir, hem de zamanınızı değerlendirebilirsiniz.



Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler