FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte, günün Merkez Bankası döviz kurları

Bugünün Merkez Bankası döviz kurları belli oldu. Bugün Dolar'da yükseliş devam ederken, Euro ve Sterlin'de ise düşüş yaşanıyor. İşte bugünün döviz kurları...

İşte, günün Merkez Bankası döviz kurları

Ülkemizde dövize yatırım yapanların sayısı bir hayli fazla. Özellikle son dönemde dövizde yaşanan artışların sonucunda bir çok kez tarihi eşiklerini geçen döviz kurları, bu sebepten ötürü vatandaşlar tarafından anlık takip ediliyor. Dövize yatırım yapacaklar her gün olduğu gibi bugün de Merkez Bankası döviz kurları takibine devam ediyor. Merkez Bankası döviz kurlarına baktığımızda dünü yükselişle kapatan Dolar, bugünde yükselişini sürdürüyor. Öte yandan Euro, İngiliz Sterlini ise bugün düşüş yaşıyor. Bugünün Merkez Bankası döviz kurlarını Mynet Finans'tan anlık olarak takip edebilir, sizin için doğru yatırımı belirlemede fikir sahibi olabilirsiniz.

MERKEZ BANKASI DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYIN

Döviz kurlarına baktığımızda haftanın ilk gününden bu yana yükseliş trendinde olan Dolar, dünü 2.8745 ile kapattı. Dolar bugün %0.0559 yükselerek 2.8792'den işlem görüyor. 2015'in son çeyreğinde ve 2016'da tarihi eşiklerini kıran Dolar'da yıl sonu beklentileri de yüksek seviyelerde. Analistler Dolar'daki yükselişin yıl sonuna kadar süreceğini ve dolar kurunun yıl sonu beklentilerinin 3.3 seviyelerinde olabileceğini ifade etti.

YIL SONUNDA DOLAR NE KADAR OLACAK?

Diğer taraftan yine yatırımcıların tercih ettiği diğer bir para birimi ise Euro olarak dikkat çekiyor. Euro'da geçen haftadan bu haftaya ciddi bir düşüş yaşandı. Bu haftanın ilk gününü yükselişle kapatan Euro'da sonrasında bu yükseliş devam etmedi. Dün gece 3.2140 seviyesinde kapatan Euro kuru, düşüşünü sürdürdü. Bugüne %-0.0217 düşüşle başlayan Euro, şu anda 3.2209'den işlem görüyor.

İngiliz Sterlini'nde de durum Euro'ya benzer şekilde ilerliyor. Geçen hafta içinin son gününü yükselişle tamamlayan Sterlin'de düşüş yaşanıyor. Dünü 4.0660 ile kapatan Sterlin'de bugün %-0.2213 düşüşle 4.0400 seviyelerinde seyrediyor.

YIL SONUNDA ALTIN NE KADAR OLACAK?

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler