FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İTO’da başkanlık koltuğu el değiştirmedi: Şekip Avdagiç ile devam

Son dakika: İstanbul Ticaret Odası’nın 24’üncü başkanı belli oldu. Buna göre mevcut başkan Şekib Avdagiç oybirliği ile yeniden seçildi. İTO'nun yeni yönetim kurulu üyeleri listesi de belli oldu. Avdagiç, “Geçen dönem başlattığımız birçok projemizi sizlerle birlikte tamamlayacağız. Yine sizlerle birlikte bu projelerimize yenilerini katacağız. İstanbul iş dünyasını 140 yıldır olduğu gibi en iyi şekilde zirveye taşıyıp, yine zirvede tutacağız” dedi.

İTO’da başkanlık koltuğu el değiştirmedi: Şekip Avdagiç ile devam

700 binden fazla işletmenin üye olduğu Türkiye’nin en büyük Odası İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) seçim heyecanı bugün yapılan Yönetim Kurulu seçimi ile son buldu. Gelen son dakika bilgisine göre İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yeniden başkan seçildi.

İTO 21. Dönem Meclisi, Oda’nın dört yıl görev yapacak yeni yönetimini belirlemek için saat 09.00’da Oda’nın Eminönü Merkez Binası’nda bir araya geldi. Toplam kullanılan oy 269 olurken, 2 oy geçersiz sayıldı. Avdagiç, rakibi Atilla Bingöl’ün 83 oyuna karşı 184 oy aldı. Buna göre ikinci dönem başkanlık için adaylığını koyan Şekib Avdagiç yeniden İTO Başkanı olarak seçildi.

İŞTE AVDAGİÇ'İN İLK SÖZLERİ

İstanbul ve Türkiye için çalışmaya, üretmeye, yeni hedeflere doğru yürümeye devam edeceklerini belirten Avdagiç, “Geçen dönem başlattığımız birçok projemizi sizlerle birlikte tamamlayacağız. Yine sizlerle birlikte bu projelerimize yenilerini katacağız. İstanbul iş dünyasını 140 yıldır olduğu gibi en iyi şekilde zirveye taşıyıp, yine zirvede tutacağız” dedi.

sdjvsd

Avdagiç, İstanbul sevdasından aldıkları güçle, 700 bin İTO üyesi için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki, bu dönemde de çalışmalarımızda en büyük kılavuzumuz, İTO Meclisi olacaktır. Hz. Mevlana’nın ‘Kılavuzsuz yola gidene iki günlük yol, yüz yıllık yol olur’ sözünü hiç unutmadan, uzun ve yorucu hizmet yolunu sizin kılavuzluğunuzla kısa ve kolay kılacağız.”

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Ahmet Özer, Bahadır Yaşık, Giyassettin Eyyüpkoca, İbrahim Doğan Salman, Mehmet Develioğlu, Murat Hazıroğlu, Münür Üstün, Sami Salih Atılgan, Yakup Köç, Zeki Akbal.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler