FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir yatırımcının yüzünü güldürüyor

Kentleşme oranı en yüksek illerimizden biri olan İzmir, gün geçtikçe yatırımcılar için odak noktası haline geliyor.

İzmir yatırımcının yüzünü güldürüyor

Tarih, kültür, doğa, deniz ve turizmi bir arada bulabileceğiniz İzmir, yatırım yapmak için ideal şehirlerden biri. Emlak sektörünün de parlayan yıldızlarından olan şehir, konut sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenleri kendisine hızla çekiyor.

Son 5 yılda en çok prim yapan yerlerden biri olan İzmir’in Bayraklı ilçesinde arsa metrekare fiyatlarında gözle görülür bir artış yaşandı. Bölgede, artan taleple birlikte kaliteli konut ve projeler de sırayla hayata geçmeye başladı. Yeni Kent Merkezi olarak adlandırılan ve Bayraklı ilçesi ile Bornova’nın bir kısmını kapsayan bölümün imara açılması ile, İzmir’in bu ilçeleri şu an yatırımcıların gözdesi konumunda. Konak’ın bir bölümünü de kapsayan bu proje İzmir Kent Merkezi’nin tam ortasında olması nedeniyle de özellikle tercih ediliyor. Konut yatırımı için olanaklar taşıyan bölge iyi planlanmış bir kentleşme olarak karşımıza çıkıyor.

İzmir; toplu iş alanları, organize sanayi ve teknoloji geliştirme bölgeleri ile yatırımcılara farklı alanlarda yatırım yapma olanağı sunuyor. Türkiye’nin en yüksek ticaret hacmine sahip ikinci serbest bölgesi olan Ege Serbest Bölgesi’ni de içinde barındıran İzmir ‘’yavaş şehir’’ olma özelliğini bu projelerle kaybediyor ve konut yatırımı için iyi bir seçenek olma yolunda ilerliyor. Özellikle İzmir Teknoloji Geliştirme projesi bilişim sektörü için yatırımcıların tercih edebileceği alanlardan biri.

Farklı pek çok sektörde güçlü seyreden ekonomik yapısı, deniz, kara ve hava yolu ile kolay ulaşılabilen lokasyonu, nitelikli insan kaynağı ve standartların üzerinde yaşam kalitesi ile yatırımcıların son dönemde yüzünü döndüğü şehir olan İzmir, ileride daha farklı yatırımlara da kapılarını açacak gibi görünüyor. İzmir Kalkınma Ajansı’na göre; bu yatırımların yüksek sayıda ve nitelikli istihdam gerektiriyor olması bölge için oldukça önemli bir kazanım.

İzmir’de yatırımcının yüzünü güldüren önemli yerlerden biri olan Bornova’da lüks ve ulaşılabilir bir yaşam Folkart imzasıyla karşınızda!

Yaşamdan ilham alınarak tasarlanan Folkart Life Bornova dört mevsim keyif yaşayabileceğiniz evleri ve avantajlı konumu sayesinde yapacağınız yatırımlara fırsat tanıyan ticari alanlarıyla mutlaka görmeniz gereken bir proje.

[

Detaylar için tıklayın.](http://go.cz.bbelements.com/please/track/adClick/campaign/147569/plan/551150/banner/605821/bannerType/1/)

Bu sayfada reklam uygulaması yapılmıştır.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler