FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kredi kartı ekstre sorunu sonrası Akbank’tan bir açıklama daha! Sosyal medyada gündem olmuştu

Akbank mobil ve internet bankacılığı kullanıcıları hesaplarını kontrol ettiğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kredi kartı ekstre sorunu yaşayanlar sosyal medyada tepki gösterirken, Akbank’tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Teknik aksaklığın ek kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz" ifadelerine yer verildi. Akbank tarafından yapılan ikinci açıklamada ise "Limit sorunu kademeli olarak çözülmeye başlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

Kredi kartı ekstre sorunu sonrası Akbank’tan bir açıklama daha! Sosyal medyada gündem olmuştu

Hesaplarından taksit ödemelerinde hatalı işlem olduğunu gören Akbank kullanıcılarını sorunu araştırmaya başladı. Bugün oluşan teknik arıza dolayısıyla vatandaşlar kredi kartı ekstre sorunu yaşadı.

Sosyal medyada da gündem haline gelen problem nedeniyle kullanıcılar kredi kartı işlemlerini gerçekleştirirken taksit ödemelerinin görünürlüğünde sorun yaşadı.

AKBANK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Kredi kartı ekstre sorunuyla ilgili Akbank'ın sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Bankadan yapılan açıklamada "Değerli müşterilerimiz, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına sebep olan teknik aksaklığın ek kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz" ifadelerine yer verildi.

hfgjfjk

BİE AÇIKLAMA DAHA: ÇÖZÜLMEYE BAŞLANMIŞTIR

Akbank kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına ilişkin ikinci kez açıklamada bulundu.

Bankanın resmi Twitter hesabından paylaştığı tweette, "Bankamız kredi kartı işlemlerinde mükerrer kayıtlardan kaynaklanan limit sorunu kademeli olarak çözülmeye başlanmıştır. Yaşadığınız aksaklıktan doları özür dileriz." denildi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler