FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KYK BURS SONUÇLARI 2023 E-DEVLET SORGULAMA EKRANI: KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak, ne kadar, kaç TL? Gözler GSB'de!

KYK burs sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması olup olmadığını öğrenmek isteyenler internette araştırma yapıyor. Bilindiği üzere 12 Ekim tarihinde başlayan başvuru süreci 19 Ekim Perşembe günü saat 23:59'da sona erdi. Gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan (GSB) gelecek açıklamaya çevrildi. Peki, KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak, ne kadar, kaç TL? İşte e-Devlet KYK burs sonuçları sorgulama ekranı...

KYK BURS SONUÇLARI 2023 E-DEVLET SORGULAMA EKRANI: KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak, ne kadar, kaç TL? Gözler GSB'de!

KYK burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere geçtiğimiz sene KYK burs başvuruları kasım ayında başlamış ve sonuçlar 16 Aralık'ta duyurulmuştu. Başvurular bu yıl 12 - 19 Ekim 2023 tarihleri arasında alındı. KYK burs sonuçları e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. İşte merak edilenler...

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? KYK burs başvuru sonuçları nereden sorgulanacak?

KYK BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK burs ve kredi başvuruları 12 Ekim tarihinde başladı 19 Ekim tarihinde sona erdi. Geçtiğimiz yıl KYK burs başvuruları kasım ayında başlamış ve sonuçlar 16 Aralık'ta duyurulmuştu. Bu sene de benzer bir süre aralığında yayımlanması bekleniyor.

kyk burs başvurusu

KYK BURSLARI NE ZAMAN YATACAK?

İlk defa burs/ kredi alacak öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılı başı itibarıyla normal öğrenim süresince ödeme yapılmaktadır. Bu öğrencilere, T.C. kimlik numaralarının son rakamına göre her ayın 6 ve 10'uncu günleri arasında ödeme yapılmaktadır.
Öğrenciler, kendilerine verilen şifrelerle internet üzerinden kredi ve burslarının yatırılacağı Ziraat Bankası şubelerini de öğrenebilirler. Ayrıca öğrencilerimiz bankamatik kartlarını da bankadan temin edecekler.

kyk burs sonuçları

KYK BURS VE KREDİ ÖDEMELERİNE ZAM YAPILACAK MI?

2023 Ocak ayında yapılan zamla lisans öğrencilerine ödenen burs ücreti 1250 TL'ye yükselmişti.

KYK burs ve kredi yattı mı, ne zaman yatacak? Şubat ayı KYK burs ve kredi ödeme tarihleri nedir? KYK bursu ve kredisi ne kadar?

2024 yılının başında KYK burs ve kredi ücretlerinin zamlanması bekleniyor.

Konuya ilişkin açıklama yapıldığı takdirde haberimiz eş zamanlı olarak güncellenecektir...

KYK başvuruları 2020 son durum! KYK burs başvuruları başladı mı? KYK yurt ve burs başvuruları ne zaman? KYK burs ve yurt başvurusu nasıl yapılır?

KYK BUR SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ
Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler