FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Merkez Bankası Ekim ayı toplantısı ne zaman? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? 2022 PPK toplantısı ve TCMB faiz kararı tarihi!

Merkez Bankası faiz kararı tarihi ve saati ile Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısının günü arama motorlarında sorgulanıyor. Merakla beklenen kritik rakamlar gerçekleştirilen toplantı sonrası duyurulacak. Eylül ayı içerisinde 100 baz puan indirilen ve yüzde 13'ten 12'ye düşürülen politika faizinin Ekim ayında gerçekleştirilen toplantı sonucunda az puan daha düşürülmesi bekleniyor. Peki, Merkez Bankası Ekim ayı toplantısı ne zaman? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Merkez Bankası Ekim ayı toplantısı ne zaman? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? 2022 PPK toplantısı ve TCMB faiz kararı tarihi!

Merkez Bankası faiz kararı tarihi merak edildi. Yapılan son toplantı sonrası TCMB politika faiz oranını yüzde 13'den 12'ye düşürdü. 2 toplantıda da faiz oranlarının indirilmesinin ardından Ekim ayı PPK toplantısından çıkacak karar merak konusu oldu. Peki, Merkez Bankası Ekim ayı toplantısı ne zaman? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta belli olacak?

Merkez Bankası toplantısı ne zaman? TCMB faiz artıracak mı, düşürecek mii

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından Eylül ayında gerçekleştirilen toplantıda politika faizi 100 baz puan indirilerek yüzde 12,00 seviyesine çekilmişti.

Merkez Bankası politika faizini 625 baz puan artırarak %24'e yükseltti

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Ekim ayı faiz toplantısı tarihi merak konusu oldu.

TCMB faiz toplantısı 20 Ekim'de yapılacak.

Merkez Bankası toplantısı ne zaman? İşte faiz kararlarıyla ilgili yorumlarr

TCMB FAİZ KARARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından alınan karar aynı gün yani 20 Ekim'de saat 14:00'te açıklanacak.

Merkez Bankası'ndan son bir ayda ikinci faiz artırımı: Politika faizi yüzde 17.75

2022 EKİM AYI FAİZ BEKLENTİSİ KAÇ?

Eylül ayı içerisinde 100 baz puan indirilen ve yüzde 13'ten 12'ye düşürülen politika faizinin bu ayki toplantıda 100 baz puan daha düşürülmesi bekleniyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler