FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Motorine indirim geldi! Akaryakıtta tabela değişti (1 Mart Cuma güncel benzin-mazot fiyatı)

Son dakika: Brent petrol fiyatlarının gerilemesinin ardından akaryakıtta indirim beklentisi oluştu. Geçtiğimiz hafta EPDK tarafından rafinerilere ‘ucuz petrol’ uyarısı gitti ve peş peşe indirim yapıldı. Araç sahipleri ‘akatyakıta indirim zam var mı?’ diye merak ederken bir indirim haberi de motorinden geldi. İşte 1 Mart 2024 Cuma güncel benzin-mazot fiyatları...

Motorine indirim geldi! Akaryakıtta tabela değişti (1 Mart Cuma güncel benzin-mazot fiyatı)

Son dakika haberi… Motorin ve benzin fiyatı zamlarla rekor seviyeler gelirken brent petrol fiyatlarında ise düşüş görüldü. Brent petrol fiyatlarındaki düşüşün ardından akaryakıt fiyatlarında indirim geldi. Akaryakıt fiyatlarında tabela değişti.
1 Mart itibariyle motorine 1 lira 35 kuruş indirim geldi.

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, rafinerilere bir yazı göndererek gerekli uyarıları yaptıklarını, bu doğrultuda rafinerilerin yapacağı güncelleme ile benzin ve mazot fiyatlarına indirim geleceğini duyurmuştu. EPDK adımının ardından peş peşe indirim haberleri geldi.

Motorine iki gün peş peşe toplam 2,31 TL’lik indirimin ardından bir indirim haberi daha geldi! Motorine 1 lira 35 kuruş indirim sonrası fiyatlar ne oldu?

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

m

İstanbul'da motorin litre fiyatı 40.66 TL'den, Ankara'da 41,42 TL'den, İzmir'de 41.63 TL'den satılıyor.

BUGÜN BENZİN FİYATI KAÇ TL?

İstanbul'da benzinin litresi 40.46 TL'den, Ankara'da 41.16 TL'den İzmir'de ise 41.37 TL'den satılıyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler