FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nihat Özdemir TAV'a öyle bir şey söyledi ki!

22.1 milyar Euro'luk ihaleyi kazanan konsorsiyumdan Limak'ın Başkanı Nihat Özdemir, TAV'ı eleştirdi. 'Özdemir "Bu işi bizden başkası yapamaz' dediler. Elimize çok koz verdiler" dedi.

Nihat Özdemir TAV'a öyle bir şey söyledi ki!

22.1 milyar Euro'luk bedelle Türiye'nin açık ara farkla en pahalı ihalesi olan üçüncü havalimanında kazanan belli oldu. Ancak, gerginlik bitmedi.

Atatürk Havalimanı'nın işletmecisi TAV'ın bu işi biz yapamazsak kimse yapamaz dediğini ifade eden Nihat Özdemir, "Biz Hamdi Bey ile ihalede aramızda oluşan 40 milyon euroluk farkı 25 yıl çalışarak kapatacağız. Ben sadece 40 milyon euro degil 2 milyar euro da kazanırım" dedi. TAV Genel Müdürü Sani Şener'in ihale öncesi verdiği röportajları ekip olarak altini çizerek okuduklarini belirten Özdemir, "Neler demek istediğini satır satır inceledik. Bence ihale oncesi bu tür açıklamaları çok yanlıştı. Bizim elimize çok koz verdi" diye konuştu.
Hamdi Bey Londra'dadır

HAMDİ AKIN: BÖYLE ŞEYLER SÖYLEDİĞİNE İNANMIYORUM!
Kendisinin bugün Siirt'te olacağını ifade eden Özdemir "Hamdi beyi arayin kendisi Londra'dadir" dedi. Hamdi Akin'in ihale oncesi bir gazeteye verdigi roportaji ekibimizle birlikte altini cizerek okuduklarini belirten Ozdemir, "Neler demek istedigini satir satir inceledik. Bence ihale oncesi bu tur aciklamalari cok yanlisti. Bizim elimize cok koz verdi" dedi. Bu arada, "Ben yarın Siirt'e gideceğim. Hamdi Bey'i arayın Londradadır" diye konuştu. Konuyla ilgili olarak aradığımız Hamdi Akın,"Böyle şeyler söylediğini düşünmüyorum. Bu konularda yorum yapmak istemiyorum" dedi.
İlgili haberler

KAZANMA HIRSINI ARTIRDI
TAV Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ihale öncesi "Bu işi biz yapamazsak kimse yapamaz" demişti. Sani Şener'in ihale öncesi verdiği röportajı beşli konsorsyumdaki patronları ihaleyi almak konusunda daha da bilediğini ifade eden konuya yakın kaynaklar, "Kimse sadece inat uğruna o kadar para verip ihale almaz. Ama bu kazanma hırsını artıran bir unsur oldu" diye konuştu. (THE WALL STREET JOURNAL TÜRKİYE)

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler