FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ÖGG sınav sonuçları açıklandı! EGM 101. ÖGG sınav sonuçları ekranı

ÖGG sınav sonuçları ile ilgili beklenen son dakika açıklaması yapıldı. Bilindiği üzere101.Özel Güvenlik Sınavı 25 Aralık Pazar günü gerçekleştirilmişti. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından bugün yeni bir açıklamada bulunuldu. ÖGG sınav sonuçları açıklandı. İşte EGM 101. ÖGG sınav sonucu sorgulama ekranı...

ÖGG sınav sonuçları açıklandı! EGM 101. ÖGG sınav sonuçları ekranı

ÖGG sınav sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması bugün yapıldı. Bilindiği üzere sınav, 25 Aralık Pazar günü gerçekleştirilmişti. Emniyet Genel Müdürlüğü de daha önce ÖGG sınav sonuçları için açıklamada bulunmuş ve tarih vermişti. EGM 101. ÖGG sınav sonucu sorgulama ekranı ve detaylar haberimizde...

ÖGG sınav sonuçları

ÖGG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖGG sınav sonuçları açıklandı.

2022 takvimi ile ÖGG sınav sonuç tarihi duyuruldu. Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, ÖGG sınav sonuçları ekranı 13 Ocak 2023 tarihinde adayların erişimine açıldı.

ÖGG SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

ÖGG sonuçları Emniyet Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden öğrenilebilmektedir. Sınava katılım sağlayan adaylar, T.C kimlik numaraları, sınav adı ve güvenlik kodunu sisteme girerek ÖGG sınav sonucunu görüntüleyebilecek.

ÖGG sınav sonuçları

ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖGG SINAV SONUÇLARINA İTİRAZLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

ÖGG sınavına giren adaylar, sonuçlara 16-18 Ocak 2023 tarihleri arasında itiraz edebilecek.

ÖGG sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının internet sitesinde yayımlanacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler