FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

100 bin öğretmen ataması olacak mı? Öğretmen atama takvimi 2023 açıklandı mı?

2023 yılı öğretmen atamaları ile ilgili yapılacak olan son açıklamalar yakından takip ediliyor. Gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrilmiş durumda. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 2023 öğretmen atamaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Öğretmen atama takvimi 2023 belli oldu mu? 100 bin öğretmen ataması ne zaman? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. İşte tüm ayrıntılar...

100 bin öğretmen ataması olacak mı?  Öğretmen atama takvimi 2023 açıklandı mı?

Öğretmen atama takvimi ve kontenjanları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından atama bekleyen öğretmenler 100 bin atama gerçekleştirilmesini istiyorlar. Bu kapsamda Öğretmen atama takvimi 2023 açıklandı mı? 100 bin öğretmen ataması olur mu? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte güncel öğretmen atamaları ile ilgili son dakika açıklamaları....

ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2023 AÇIKLANDI MI?

Yüzlerce öğretmen adayınca beklenen atama takvimi merakla beklenirken Milli Eğitim Bakanı'ndan bir açıklama geldi.

2023 yılında öğretmen atamalarıyla ilgili konuşan Bakan Özer, rehber öğretmenlere her okulda en az bir tane olacak şekilde öncelik vermeyi planladıklarını duyurdu.

öğretmen ataması 33

100 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI OLACAK MI?

2023 yılı öğretmen atama takvimi henüz belli olmadı. 100 bin öğretmen ataması ile ilgili de henüz net bilgi yok. Konu hakkında güncel bir açıklama yapılması durumunda haberimizin içerisine eklenecektir.

Özer açıklamalarında ayrıca şunları dile getirdi; "Son 20 yılda 750 bin öğretmen atandı. Her yıl öğretmen ataması oldu. MEB çalışmalarını yapar. Gerekli istişareler yapılır alım yapılacağı zaman kamuoyuyla paylaşılır" ifadelerini kullandı.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler