FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğretmene banka promosyonu ne zaman verilecek? MEB öğretmene banka promosyonu tarihi!

MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) ile Vakıflar bankası anlaştı. Yapılan açıklamaya göre; MEB personelleri promosyon alacak. Çalışanlar, promosyonların ne zaman ve ne kadar olarak alınacağını öğrenmek için arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki öğretmene banka promosyonu ne zaman verilecek? MEB personel promosyonu ne zaman yatar? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Öğretmene banka promosyonu ne zaman verilecek? MEB öğretmene banka promosyonu tarihi!

MEB personellerine sağlanacak promosyon miktarı merak konusu oldu. Promosyon miktarları artırıldı. Müjdeli haberin ardından birçok çalışan, promosyonun ne kadar olacağı ve ne zaman yatacağını internette araştırmaya devam ediyor. Peki öğretmene banka promosyonu ne zaman verilecek? MEB personel promosyonu ne zaman yatar?

MEB BANKA PROMOSYONU NE KADAR?

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in talimatıyla Vakıflar Bankası ile revize edilen banka promosyon sözleşmesine göre daha önce 3 bin lira alan Bakanlık merkez teşkilatı personeline 22 bin 500 lira daha ödenerek promosyon ücreti 25 bin 500 liraya yükseltildi.

Öğretmene banka promosyonu ne zaman verilecek? MEB personel promosyonu ne zaman yatar?

MEB PERSONELİ BANKA PROMOSYONU NE ZAMAN YATACAK?

Vakıflar Bankası MEB şubesiyle imzalanan sözleşmeye göre banka promosyon ücretleri 16 Kasım 2022'te yatacak. Promosyon, personellerin maaş hesaplarına aktarılacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler