FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özgür Demirtaş'tan bomba seçim yorumu! 'İktidar partisine tarihi ders...'

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, 61 milyondan fazla seçmen, yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullandı. Yerel seçime CHP damga vurdu. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da seçim yorumu gecikmedi. Demirtaş'ın 'iktidar partisine tarihi ders...' sözleri sosyal medyayı salladı.

Özgür Demirtaş'tan bomba seçim yorumu! 'İktidar partisine tarihi ders...'

Türkiye bugün sandık başına gitti. 34 siyasi partinin katıldığı seçimde, 61 milyon 441 bin 882 seçmen oy kullandı.

Seçmenler, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandığa koştu. Ülke genelinde 206 binden fazla sandık kuruldu. Heyecanla takip edilen yerel seçime CHP damga vurdu.

SEÇİM BIÇAK SIRTI İLERLİYOR

AK Parti'de bulunan Üsküdar, Çatalca, Bahçelievler, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Tuzla, Beyoğlu, Sancaktepe gibi ilçeler CHP'ye geçerken birçok yerde seçim bıçak sırtı ilerledi. Gelen ilk verileri değerlendiren ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken bir yorum geldi.

demir taş twet

'İKTİDAR PARTİSİNE...'

Demirtaş sosyal medya platformu X'te yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

''İktidar partisine tarihi bir ders verilmiş gibi gözüküyor. Nas Ekonomi Politikası duvara tosladı. Umarım bundan ders çıkarılır ve bir daha hiçbir siyasi parti bilimsel gerçeklerin dışına çıkmaz.''

Demirtaş'ın bu sözleri kısa sürede gündem oldu.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler