FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Renault'un lüks sınıftaki yeni temsilcisi Renault Talisman

Renault’un yeni lüks sınıf temsilcisi Talisman Türkiye pazarına giriş yaptı. Renaul Talisman’ın fiyatı 100.500 TL’den başlayacak.

Renault'un lüks sınıftaki yeni temsilcisi Renault Talisman

Renault Talisman, Türkiye pazarına iddialı bir giriş yaptı. Renault’un lüks sınıftaki yeni temsilcisi Talisman Türkiye pazarındaki yerini aldı. D segmentinde yer alan Renaul Talisman’lar Türkiye’de 1,5 litre ve 1,6 litre dizel motorlarla satılacak. Bu haftadan itibaren ülke içindeki müşterilere teslim edilmeye başlanacak Talisman’lar; Türkiye’deki D segmentine yeni bir soluk katacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar; “"Talisman Türkiye'de D segmentine yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar ürün sunmadığımız D segmentinde Talisman ile hedefimiz ilk üç model arasına girip, podyuma çıkmak" diye konuştu.

Talisman modeli arabalarının Türkiye fiyatı ise belli oldu. Aracın başlangıç fiyatı 100 bin 500 TL olarak belirlendi. Aracın en güçlü ve yüksek donanımlı versiyonu ise 145 bin 950 TL’den alıcı bulacak. Talisman Türkiye'de Touch ve Icon olmak üzere 2 ekipman seviyesi ve 1,5 litre 110 beygir, 1,6 litre 130 beygir ve 160 beygir olmak üzere üç farklı dCi (dizel) motorla satılacak. 110 ve 130 beygirlik motorlu versiyonlar manual ve otomatik EDC, 160 beygirlik versiyon ise sadece EDC şanzımanla sunulacak.

4CONTROL SİSTEMİYLE ÇEVİKLİK ÖZELLİĞİ BULUNUYOR

Renault Talisman’da 4CONTROL sistemi sayesinde tepkisellik ve denge açısından en üst noktaya ulaşılacak. Bu sayede aracı büyük şehirlerdeki sıkışıklıklarda kullanmak daha kolay olacak. Ayrıca bu özellik sayesinde açık yollarda yol tutuşu ve manevra kabiliyeti yükselecek.

Aracın Multi-Sense özelliği sayesinde de Comfort, Sport, Eco ve Neutral modlarıyla ve kişisel sürüş modlarıyla araç kullanmak mümkün olacak. Elektronik amortisör sistemi seçilen sürüş moduna göre süspansiyonun davranışını ayarlayacak. Sistem seçilen moda uygun kalabilmek için yol durumunu, hızı, tekerleklerin açısını ve fren pedalındaki basıncı kesintisiz olarak analiz edecek. Ayrıca kabin içi rengi de araç sahipleri o anki ruh haline göre ayarlayabilecek.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler