FİNANS

Kapat

Rusya'dan yeni savaş yasağı! Altından sonra şimdi de benzin... 1 Nisan'da başlıyor

ABD-İran-İsrail arasındaki savaş nedeniyle Rusya altın ihracatını yasaklamıştı. Rusya şimdi yeni bir yasağı getirmeye hazırlanıyor. Buna göre Moskova yönetimi 1 Nisan itibarıyla benzin ihracatını yasaklama kararı aldı.

Rusya'dan yeni savaş yasağı! Altından sonra şimdi de benzin... 1 Nisan'da başlıyor

ABD-İran-İsrail arasındaki savaş devam ediyor. ABD savaşın 4 ay daha süreceğini açıkladı. Savaşta İran'ın Hürmüz Boğazı'nı kapatması petrol fiyatlarını da artırdı. Bu nedenle petrolde 150 hatta, 200 dolar konuşulmaya başlandı.

1 NİSAN İTİBARIYLA BAŞLIYOR

Rusya, yaşanan gelişme sonrası dikkat çeken bir karara imza attı. Moskova yönetimi 1 Nisan itibarıyla benzin ihracatını yasaklama kararı aldı. Bu önlemin 31 Temmuz'a kadar sürmesi bekleniyor.

Rusya dan yeni savaş yasağı! Altından sonra şimdi de benzin... 1 Nisan da başlıyor 1

ALTIN İHRACATI YASAKLANMIŞTI

Rusya savaş nedeniyle daha önce de ülkeden 100 gramdan daha ağır külçe altın ihraç edilmesini yasaklamıştı.

Rusya dan yeni savaş yasağı! Altından sonra şimdi de benzin... 1 Nisan da başlıyor 2

YORUMLARI GÖR ( 0 )
Okuyucu Yorumları 0 yorum

En Çok Aranan Haberler

Kapat