FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rusya Merkez Bankası faiz kararı sonrası Dolar kaç lira oldu? 1 dolar kaç TL? 28 Şubat 2022 Pazartesi

Rusya Merkez Bankası faiz kararı sonrası Dolar ile ilgili araştırmalarına hız veren vatandaşlar '1 dolar kaç TL?' sorusunun yanıtını öğrenmek için internette arama yapıyor. Bu kapsamda Rusya Merkez Bankası faiz kararı sonrası Dolar kaç lira oldu? 1 dolar kaç TL? sorularının yanıtı merak konusu oldu. 28 Şubat 2022 Pazartesi Rusya Merkez Bankası faiz kararı ve güncel dolar fiyatı haberimizde.

Rusya Merkez Bankası faiz kararı sonrası Dolar kaç lira oldu? 1 dolar kaç TL? 28 Şubat 2022 Pazartesi

Rusya Merkez Bankası faiz kararı sonrası güncel Dolar fiyatı vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. İnternet kullanıcıları, politika faizini yüzde 9,5'ten yüzde 20'ye çıkararak flaş bir hamlede bulunan Rusya Merkez Bankası'nın hamlesine ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Rusya Merkez Bankası faiz kararı sonrası Dolar kaç lira oldu? 1 dolar kaç TL? Konuya ilişkin ayrıntıları sizler için derledik.

RUSYA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI DOLAR KAÇ LİRA OLDU? 28 ŞUBAT 2022 PAZARTESİ

Rusya Merkez Bankası'nın faiz kararı gündem oldu.

Flaş bir hamlede bulunan Rusya Merkez Bankası, Rus Rublesi'nde değer kaybı ve enflasyonda yükseliş risklerini önlemek amacıyla faiz oranını iki kattan fazla yükseltti.

Rusya Merkez Bankası, gösterge faizi bin 50 puan artırarak yüzde 20'ye artırdı. Gösterge faiz oranı 11 Şubat'ta yüzde 8,50'den yüzde 9,50'ye yükseltilmişti.

Rusya Merkez Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, Başkan Elvira Nabiullina'nın Türkiye saati ile 16.00'da basın toplantısı yapacağı belirtildi.

Rusya Merkez Bankası ve Rusya Maliye Bakanlığı yaptıkları açıklamalar ile yurt içi ihracatçı şirketlerin ellerindeki dövizin bir kısmını bugünden itibaren satmaları emrinin verilmesinin planlandığını duyurdular.

Yapılan açıklamaya göre, ihracatçılardan ellerindeki dövizin yüzde 80'ini yurt içi piyasada satmaları istenecek.

1 DOLAR KAÇ LİRA? 28 ŞUBAT 2022 PAZARTESİ

ABD doları alış fiyatı 28 Şubat Pazartesi günü saat 11:00 itibari ile 13,8 TL, satış fiyatı ise 13.8 TL oldu.

1 RUBLE KAÇ TL?

Rusya Ukrayna savaşı öncesinde 18 kuruş seviyelerinde olan Rus Rublesi savaşın başlaması ve yaptırımların açıklamasıyla düşüş yaşıyor.

1 Ruble 0,13 TL'sını gördü.

1 RUBLE KAÇ DOLAR?

28 Şubat Pazartesi (bugün) 1 Ruble 0,0092 Dolar oldu.

1 DOLAR KAÇ RUBLE?

Rusya Ukrayna savaşıyla birlikte 1 Dolar 86 – 87 Ruble seviyesinde dolaşırken 28 Şubat Pazartesi günü 109 Ruble'yi gördü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler