FİNANS

Sabancı'dan gıdaya 'U' dönüş!

Sabancı Perakende Grup Başkanı Haluk Dinçer Migros'a talip olabileceklerini açıkladı.

Sabancı'dan gıdaya 'U' dönüş!

Sabancı Perakende Grup Başkanı Haluk Dinçer Carrefoursa olarak Migros'u satın almayı değerlendirebileceklerini dile getirdi.

Carrefoursa'da halka açıklık oranını yüzde 3'ün üzerine çıkartacaklarını açıklayan Dinçer, büyük yerleşimlerde hipermarket ve süpermarket alanında büyüyeceklerini söyledi.

Dinçer büyümek için şirket satın almayı düşünebileceklerini belirtti. Migros'a talip olabileceklerini açıklaması şirket hisselerini yüzde 3.66 yukarı çekerek 24.10 lira seviyesine taşıdı.

Sabancı Grubu, Carrefour'daki payını yüzde 12 daha artırma konusunda Fransızlar ile anlaştığını Salı günü açıklamıştı. Açıklama sonrası da bugün Carrefour hisseleri taban olmuştu. Sabancı'nın Migros'a talip olması ise hisseleri olumlu yansıdı.

Canlı Borsa
YORUMLARI GÖR ( 0 )
Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler