FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SAĞLIK BAKANLIĞI promosyonu ne zaman yatacak? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemesi yattı mı? Ödeme miktarları....

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ile ilgili araştırmalar Bakan Koca'nın yaptığı açıklama sonrası hız kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü promosyon ödemelerinin tamamlanmasının ardından şimdi gözler Sağlık Bakanlığı’na çevrildi. Peki, Sağlık Bakanlığı promosyonları ne zaman yatacak? İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri hakkında merak edilenler...

SAĞLIK BAKANLIĞI promosyonu ne zaman yatacak? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemesi yattı mı? Ödeme miktarları....

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemesinin ne zaman yapılacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bakanlık bünyesinde çalışan personeller maaş promosyonlarını bekliyorlar. Sağlık çalışanları teşvik ödemesi ile illgili açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapıldı. Bakan Koca açıklamasında, 'Birinci basamakta kapsam dışı kalan sağlık çalışanları ve eczacılar teşvik alacak.' ifadelerini kullandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI PROMOSYONLARI NE ZAMAN YATACAK?

Sağlık Bakanlığı promosyon ödeme tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞVİK MÜJDESİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, ‘Ek ödemelerle ilgili beyaz reform çerçevesinde teşvik ödemesi başladı. Birinci basamakta kapsam dışı kalan sağlık çalışanları ve eczacılar teşvik alacak.’ dedi.

Bakan Koca 'Birinci basamak ve eczacılar olmak üzere herkes teşvik alacak." derken, hekimlerin özel hastanelerde -muayene hekimlerinin- ameliyat yapması kısıtlandığı iddiasıyla ilgili "Muayenehanelerle ilgili şu anda bir çalışma yok. Ama özel hastanelerin muayeneler üzerinden sistemi delmesine izin vermeyeceğiz." açıklamasında bulundu.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler