FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sağlık çalışanlarına teşvik müjdesi! Sağlık çalışanları ne zaman ek ödeme alacak? Bakan Koca duyurdu

Sağlık çalışanları ek ödemeleri gündemde yer alıyor. Sağlık çalışanları beyaz reform çerçevesinde yapılacak olan teşvik ödemeleri hakkındaki açıklamaları yakından takip ediyorlar. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konu hakkında açıklama yaptı. Peki, Sağlık çalışanları ne zaman ek teşvik alacak?

Sağlık çalışanlarına teşvik müjdesi! Sağlık çalışanları ne zaman ek ödeme alacak? Bakan Koca duyurdu

Sağlık çalışanları teşvik ödemesi ile illgili son dakika açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapıldı. Bakan Koca açıklamasında, 'Birinci basamakta kapsam dışı kalan sağlık çalışanları ve eczacılar teşvik alacak.' dedi ve detaylar hakkında bilgi verdi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞVİK MÜJDESİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, ‘Ek ödemelerle ilgili beyaz reform çerçevesinde teşvik ödemesi başladı. Birinci basamakta kapsam dışı kalan sağlık çalışanları ve eczacılar teşvik alacak.’ dedi.
Bakan Koca 'Birinci basamak ve eczacılar olmak üzere herkes teşvik alacak." derken, hekimlerin özel hastanelerde -muayene hekimlerinin- ameliyat yapması kısıtlandığı iddiasıyla ilgili "Muayenehanelerle ilgili şu anda bir çalışma yok. Ama özel hastanelerin muayeneler üzerinden sistemi delmesine izin vermeyeceğiz." açıklamasında bulundu.
Henüz teşvik ödeme tarihi hakkında bilgi verildi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler