FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahibinden satılık telefon koleksiyonu büyük ilgi gördü

Sahibinden satışa çıkarılan sahibinden satılık cep telefonu koleksiyonu ilgi çekti. Sahibinden satılık cep telefonu koleksiyonunda 500 adet telefon yer alırken, istenen fiyat ise 200 bin TL.

Sahibinden satılık telefon koleksiyonu büyük ilgi gördü

İlan ve alışveriş sitesi Sahibinden.com'da yer alan bir ilan hayli ilgi gördü. Bir kullanıcı 500 adet cep telefonundan oluşan koleksiyonunu satılığa çıkardı. Sahibinden satılık koleksiyonun ilanı büyük ilgi toplamayı başardı. Oldukça eski model cep telefonlarının da yer aldığı sahibinden satılık koleksiyonun açıklamasında parçaların tek tek satılmayacağı belirtildi.

İstanbul'un Şişli İlçesinde yaşayan bir vatandaş, elinde bulunan 500 adet cep telefonunu Sahibinden.com'dan satılığa çıkardı. 24 Ocak 2016'da yayınlanan ilanda yer alan sahibinden satılık cep telefonu koleksiyonu ilgi çekmeyi başardı ancak koleksiyon için istenen fiyat oldukça yüksek. 200 bin TL karşılığında satılığa çıkarılan cep telefonu koleksiyonun satışı toplu olarak yapılacak ve ürünler tek tek satılmayacak.

Sahibinden 500 adet antika cep telefonu koleksiyonum başlıklı ilanda ilan sahibi şu açıklamayı yaptı: "Merhaba, yıllarca emek vererek gerçekleştirdiğim bu kolleksiyonumu sizlerle paylaşmak istedim fiyat sembolik değil son satış fiyatıdır. Lütfen tek satış istemeyiniz,takdiriniz bu kolleksiyon tek tek satış yapılarak bozulmaz. Kurumsal olarak satın almak isteyenler tercihimdir. Bugüne kadar görebileceğiniz en güzel cihazları kolleksiyonuma ekledim,şu anda 500 üzerinde cihaz var. Belki de ileri de müze açmak gibi bir fikrim var bu yüzden acil bir şekilde satılması sorun değil. Tüm cihazların şarj cihazları vardır.Tümü çalışır vaziyettedir."

Sahibinden satılık cep telefonu koleksiyonunda pek çok markaya ait ürün yer alıyor. Apple, BenQ Siemens, BlackBerry, General Mobile, HP, HTC, LG, Motorola, Nokia, Panasonic, Philips, Samsung, Sony Ericsson ve Toshiba gibi markaların telefonlarından oluşan 500 parçalık koleksiyona alıcı çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler