FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SİGARA ZAMMI SON DURUM: 5 Eylül 2023 zamlı sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? En düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Sigaraya zam haberlerinin ardından son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz ayında uygulanan son zam sonrası bir sigara grubunda fiyatlar tekrar yükseldi. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bir sigara grubuna 5 TL zam yapıldığını duyurdu. Peki, zamlı sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, 5 Eylül 2023 salı günü itibarıyla en düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

SİGARA ZAMMI SON DURUM: 5 Eylül 2023 zamlı sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? En düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Sigara zammı haberleri sonrası güncel fiyatlar merak konusu oldu. Art arda gelen sigara zamlarına bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz gün bir sigara grubuna 5 TL zam geldiği açıklandı. İşte, en düşük ve en yüksek sigara fiyatları...

01

BİR SİGARA GRUBUNA ZAM GELDİ

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabı üzerinden son sigara zammını açıkladı. Buna göre bir sigara grubuna 5 TL zam geldi.

03

EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Bir sigara grubunda en ucuz sigara 47 TL olurken en pahalı sigara ise 55 TL'ye yükseldi.

u

"BİRALARA EN AZ 7-10 TL ARASI ZAM BEKLENİYOR"

Öte yandan Tekel Bayileri Platformu Başkanı Aybaş, ilerleyen günlerde bira çeşitlerine 7-10 TL aralığında zam geleceğini aktardı.

Aybaş, “Bu zamlar artık her iki ayda bir gelecek. Alkollü içkiler ve bira zammı kapıda. Biralara en az 7-10 TL arası zam geçişi bekleniyor” ifadelerini kullandı.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler