FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sigaraya zam mı geldi? Güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? 15 Ekim 2022 Cumartesi günü itibarıyla bu fiyatlarla satılıyor!

Sigara zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, dün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada yarından itibaren geçerli olmak üzere sigaraya zam geleceğini paylaştı. Tütün mamulleri kullanıcıları gelen zam haberiyle beraber güncel sigara fiyatlarını arama motorlarında sorguluyor. Peki, Güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Ekim'de gelen sigara zammı sonrası değişen fiyatlar...

Sigaraya zam mı geldi? Güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? 15 Ekim 2022 Cumartesi günü itibarıyla bu fiyatlarla satılıyor!

Sigaraya zam gelmesi uzun süredir gündemde yer alıyordu. Sigaraya zam açıklaması dün akşam Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapıldı. Bu gelişmenin ardından sigara zammının detayları merak konusu oldu. İşte sigara zammına dair ayrıntılar ve 15 Ekim Cumartesi güncel fiyat listesi...

SİGARAYA ZAM GELDİ Mİ?

Bir süredir gündemde olan sigara zammı yarından itibaren (15 Ekim Cumartesi) geçerli olacak şekilde geldi. Sigara zammını Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Yeni zamla beraber sigara fiyatlarına 2 TL zam geldi.

GÜNCEL SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Sigara fiyatlarında bir artış daha yaşandığı açıklaması yapıldı. Bir sigara grubunda gerçekleşen artışa göre en yüksek sigara fiyatı gram şeklinde tütün ürünüyle 48 TL olurken en düşük sigara fiyatı ise 29,5 TL oldu. Zam gelen sigara grubundaki diğer fiyatlar ise 30 TL, 31 TL ve 32 TL olarak belirlendi. Listenin yayınlanmasının ardından açıklanan yeni fiyatların yarından itibaren geçerli olacağı belirtildi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler