FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son Dakika: İstanbul'da kritik toplantı! Hazine ve Maliye Bakanı Nebati iş dünyası ile bir araya geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, iş dünyasının temsilcileriyle İstanbul'da bir araya geldi. Toplantıda, mevcut ekonomik durum, yeni ekonomi programı, gelecekte atılacak adımlar, yatırım, üretim ve istihdam konusunda neler yapılabileceği konularının ele alındığı öğrenildi.

Son Dakika: İstanbul'da kritik toplantı! Hazine ve Maliye Bakanı Nebati iş dünyası ile bir araya geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati iş dünyası temsilcileriyle İstanbul'da bir araya geldi. Kritik toplantı Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleşti

TOPLANTIYA KİMLER KATILIYOR?

Toplantıya Trendyol Grup Başkanı Çağlayan Çetin, TİM, TÜSİAD, MÜSİAD, DEİK, İTO, İSO, TOBB gibi iş dünyasının çatı örgütlerinin yöneticileri, iş adamları, özel ve kamu banka temsilcileri ve genel müdürleri katıldı.

EN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDESİ: YENİ EKONOMİ MODELİ

Toplantıda, mevcut ekonomik durum, yeni ekonomi programı, gelecekte atılacak adımlar, yatırım, üretim ve istihdam konusunda neler yapılabileceği konularının ele alındığı öğrenildi.

Toplantıya, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Başkanı ve iş insanı Nihat Özdemir, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Zorlu Holding Yönetim Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın aralarında bulunduğu çok sayıda iş insanı katıldı.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler