FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: Sigaraya yeni zam! İşte sigara fiyatlarındaki son durum! En ucuz sigara...

Önceki aylarda sigaraya peş peşe gelen zamların ardından dün, bazılarına yeni bir zam gelmişti. Bugün de bir zam daha geleceği haberi sosyal medyanın gündemine oturdu. 2022 ocak ayında yapılan çifte zam sonrası 14-15 Mart'ta da fiyatlar 2 lira daha yükselmişti. Böylece bu yıl içerisinde sigara fiyatları 6 lira yükselmiş oldu. Dün ve bugün de sosyal medyada, yeni zam iddiaları gündem oldu. Peki sigaraya yeni bir zam daha geldi mi? İşte güncel sigara fiyatları...

Son dakika: Sigaraya yeni zam!  İşte sigara fiyatlarındaki son durum! En ucuz sigara...

Son dakika: Vatandaşlar tarafından sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri de güncel sigara fiyatları oldu.Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı kararı ile sarmalık kıyılmış tütünün ÖTV oranlarında değişiklik yapıldı. Buna göre sarmalık kıyılmış tütünde geçerli ÖTV oranı yüzde 40'tan yüzde 55'e çıkarıldı. Bu haber sonrası sigara fiyatlarına zam beklentisi oluşmuştu. Bu haber sonrası vatandaşlar sigara fiyatlarını araştırmaya başladı.

sigara

SON DAKİKA: SİGARA FİYATLARINA 2 LİRA ZAM! EN DÜŞÜK SİGARA NE KADAR?

2022 yılı itibariyle Ocak ve Mart aylarında yapılan toplam 6 TL'lik artışın ardından 5 Mayıs Perşembe günü sigara fiyatlarına 2 lira daha zam yapıldı.

EN DÜŞÜK SİGARA NE KADAR?

Son zammın ardından en ucuz sigara 25.50 TL, en pahalı sigara ise 40 TL oldu.

iStock-1302168862

SENE BAŞINDAN BU YANA ÜÇÜNCÜ ZAM

2022 Ocak’ta sigaralara 4 TL zam gelmişti. Bu zamla en ucuz sigara 21,50, en pahalı sigara ise 25,50 TL’ye yükselmişti.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler