FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: Ticaret Bakanı Bolat açıkladı! Yeni destek paketi geliyor

Son dakika: Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İhracatçılara yönelik yeni destek paketleri üzerinde çalışıyoruz. Yeni paket, ihracat kredilerinin ihracata etkisinin en somut şekilde ölçülebildiği kredi programı olma özelliği taşıyor" dedi.

Son dakika: Ticaret Bakanı Bolat açıkladı! Yeni destek paketi geliyor

Son dakika haberi: Eximbank yeni genel müdürlük binası açılışına katılan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ihracatçılara yönelik yeni destek paketi üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

YENİ DESTEK PAKETİ GELİYOR

"Yeni destek programı ile ihracatçıların finansman ihtiyacına yönelik reeskont kredileri gibi yüksek etkili ve kalıcı bir finansman imkanı sağlamış olacağız" diyen Bakan Bolat, "İhracatçılara yönelik yeni destek paketleri üzerinde çalışıyoruz. Yeni paket, ihracat kredilerinin ihracata etkisinin en somut şekilde ölçülebildiği kredi programı olma özelliği taşıyor" ifadelerini kullandı.

İhracatçılar için yüksek etkili ve kalıcı bir finansman imkanı sağlayacaklarını belirten Bolat, yeşil dönüşüm kredi programı kapsamında firmaların kullanacağı finansmanın belli bir maliyet yükünü Ticaret Bakanlığı olarak karşılamayı planladıklarını söyledi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler